Halka dizisinde ayrılıklar! 6 oyuncu yeni sezonda yok

Halka dizisinde ayrılıklar! 6 oyuncu yeni sezonda yok
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde 6 oyuncunun yeni sezonda olmayacağı açıklandı. Peki hangi oyuncular Halka dizisinde ayrılıyor?

Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel ve Hazal Subaşı'yı gördüğümüz Halka dizisi, yeni sezonda da TRT 1 ekranlarında olacak. İlk sezonda dizinin oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosu vardı. Yeni sezonda bu oyuncular arasından bazılarını Halka dizisinde görmeyeceğiz. Toplam 6 oyuncu dizinin yeni sezonunda rol almayacak. Peki Halka dizisinden ayrılacak 6 oyuncu kimler? Neden Halka dizisinden ayrılıyorlar. Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında.

ES Film imzası taşıyan ve konusuyla ilgi çeken Halka dizisi klişe polisiye dizilerden olmadığını ilk sezonunda izleyicilere kanıtladı. Sezonun sona ermesinin ardından daha şimdiden yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Heyecanlı bekleyiş devam ederken dizinin 2. sezonuyla ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Öğrendiğimize göre 6 oyuncu dizinin yeni sezonunda olmayacak. Buna sebep olarak söz konusu oyuncuların canlandırdığı karakterlerin hikayesinin bitmesi gösterildi. Bu 6 oyuncu ise Nazan Kesal, Burak Sergen, Levend Öktem, Funda İlhan, Deniz Hamzaoğlu ve Erdal Yıldız.

Aziz Tuna, Selim Bener, Ali Demirel ve Meryem Diri'nin yazdığı, Volkan Kocatürk'ün yönettiği Halka dizisi yeni sezonda TRT 1 ekranlarında olacak.

Halka dizisinin konusu ne?

İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle,  kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar.  Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın,  entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar. Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, karanlık bir dünyanın hikâyesi. Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi. Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı… Halka, polisiye trüklerini kullanan, tempolu, serüven temalı bir tv dizisidir. Halka ismi, üç halka simgesiyle bilinen bir suç şebekesinden gelmektedir. Halka’nın en temel özelliği, her bölümde artan muammalı temposu ve klasik mafya anlatılarının aksine kadınların güçlü olduğu, yönetip yönlendirdiği bir karakter içeriği taşımasıdır. Hikâyenin kahramanları Halka’nın mağdurları olduklarını öğrenerek, örgütle mücadeleye girişen Kaan ve Cihangir’dir.

18-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler