Benimle Söyle neden yok? Yayından mı kaldırıldı?

Benimle Söyle neden yok? Yayından mı kaldırıldı?
Kanal D'nin yeni yarışma programı Benimle Söyle yayından mı kaldırıldı? Programın ikinci bölümü yayın akışında neden yok? Benimle Söyle ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde!

Medyapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan ekranların yeni yarışması Benimle Söyle, farklı yapısı ile dikkat çekiyor. Enis Arıkan’ın sunuculuğunu yaptığı, ilk bölümü ile 11 Mayıs 2019’da ekranlarda olan yarışma, bu hafta yayın akışına dahil edilmedi. Bu durum Kanal’ın yarışmayı yayından kaldırdığı söylentilerini de beraberinde getirdi.  

Benimle Söyle Nasıl Bir Yarışma?

Kanal D tarafından yaz sezonu için hazırlanan ve yayınlanmaya başlanan yeni yarışması Benimle Söyle yarışması, 100 kişilik bir jüri karşısında şarkı söyleme yeteneği ve sahne performansının göz önüne alınarak 10 yarışmacı arasından jüri üyelerini ayağa kaldırmayı ve söylenen şarkıya eşlik etmelerini sağlayan kişilerin, yüksek puan alarak final aşamasına geçildiği bir yarışma. Ünlü İsimlerden Oluşan Kalabalık Bir Jüri Medyapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve Enes Arıkan’ın sunuculuğunu üstlendiği Benimle Söyle yarışmasında jüri üyeliği yapacak bazı ünlü isimler ise şu şekilde: Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Ayta Sözeri, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat gibi isimlerden oluşuyor.

Benimle Söyle Yayın Akışında Neden Yok?

İlk bölümü ile 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü ekranlara merhaba diyen Benimle Söyle yarışması, aldığı düşük reyting üzerine bu hafta ekranlara gelmeyecek. Kanal D nin yayın akışından çıkarılan ve yerine Çarkıfelek programının konduğu Benimle Söyle programı 18 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlara gelmiyor bu durum da insanlar Benimle Söyle yarışması Bitti mi? Neden yok, yayından kaldırıldı mı gibi sorular sormaya başladılar. Ancak kanal tarafından yarışmanın final yapacağına dair bir açıklama gelmemesi üzerine, televizyon dizilerinin sezon finali yapmasını takiben tekrar ekranlara geleceği düşünülüyor.

Benimle Söyle 2. Bölüm Ne Zaman?

Normal yayın akışı ile 18 Mayıs Cumartesi günü 2. bölümü ile ekranlara gelmesi gereken Benimle Söyle Yarışması Kanal D televizyonunun yayın akışından kaldırıldı ve 18 Mayıs ta 2. bölüm ekranlarda olmayacak. Programın takipçileri 2. bölüm ne zaman sorularını sormaya başladılar. Ancak programın 2.böülümünn ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi yok.

18-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar