Cennet Mahallesinin Ayşe'sini görenler inanamıyor!

Cennet Mahallesinin Ayşe'sini görenler inanamıyor!
Bir zamanların fenomen dizisi Cennet Mahallesi'nde Ayşe karakteriyle rol alan Belemir Temizsoy'un şimdiki hali görenleri şoke etti.

Bir zamanların fenomen dizisiydi Cennet Mahallesi. Bu dizide Ayşe karakteriyle rol alan Belemir Temizsoy'un şimdiki hali görenleri şoke etti. Ayşe karakteriyle yıldızı parlayan Belemir Temizsoy’un inanılmaz değişimini mercek altına aldık. Şimdi detaylar

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'sini Gören İnanamıyor

Başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Alişan ve Çağla Şikel'in paylaştığı Cennet Mahallesi dizisi roman kültürünün anlatıldığı komedi dizisiydi. Uzun yıllar devam eden dizi hala gündüz matinesinde kanallarda boy gösteriyor. Bu dizide oynayan çocuk karakterler de diziyle beraber ünlendi ve değiştiler. Çocuk oyunculardan biri de dizide Ayşe karakteriyle ünlenen Belemir Temizsoy idi. Güzel oyuncu Çiçek Taksi dizisinde 3 sezon çocuk oyuncu olarak oynadı ve akabinde Cennet Mahallesine transfer oldu. Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy dizide Pembe'nin kızı rolünde yer almıştı.

Cennet Mahallesinin konusu

Bir zamanların sevilen komedi dizisi Cennet mahallesi 10 Temmuz 2004 ile 23 Haziran 2007 arasında Show TV’de yayınlanan komedi dizilerinden biriydi. İstanbul’un kenar semtlerinden birisi olan bu mahallede müzik ve aşk bolca tüketilirdi. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanları mahalle sıcaklığında hayatı ve acıları bir yolcu duygusuyla paylaşırdı.

İstanbul'un varoş diye adlandırılan semtlerinden olan Cennet Mahallesi'nde Sultan ile kemancı Ferhat birbirlerini deliler gibi seviyordu. Fakat her ikisinin ailesinde de de kuşaklar boyu süren düşmanlık, aşklarının önünde en büyük engeldi. Kendilerinden önce bu talihsizliği Sultan'ın annesi bohçacı Penbe ve Ferhat'ın babası zurnacı Yunus'ta yıllar önce yaşamış, birbirlerine sevdalanmalarına rağmen kavuşamamışlardı.

Belemir Temizsoy kimdir?

Beyoğlu Belediye Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alan Belemir Temizsoy, usta oyuncu Müjdat Gezer'in keşfiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro ve Bale Eğitimi aldı. İpek Casting Ajans'ın oyuncusu olarak bilinen güzel sanatçıya göre oyunculuk tükenmeyen bir tutkudur. İstanbul'un Kasımpaşa ilçesinde 1996 yılında dünyaya geldi. Küçük yaştan beri sinema da yer alan Belemir Temizsoy, yayınlandığı dönem büyük beğeni toplayan Cennet Mahallesi adlı dizide Pembe karakterinin küçük kızı Ayşe karakterini canlandırdı. Daha sonra ise yine sinemaseverlerin büyük beğenisini toplayan Çiçek Taksi dizisinde Peri karakterini canlandırdı. Oyunculuğa sevdalı olan Belemir, şimdilerde herhangi bir ddizi veya film projesinde yer almıyor. Kamera önünü tercih etmeyen güzel sanatçı, bir plazada çalışıyor fırsat buldukça seyahat ediyor.

19-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar