Bensu Soral'ın açıklamaları herkesi kırıp geçirdi

Bensu Soral'ın açıklamaları herkesi kırıp geçirdi
Bensu Soral, Youtuber İbrahim Selim’in kanalına konuk oldu. İçerde dizisinin Melek'i Bensu Soral'ın açıklamaları herkesi kırıp geçirdi. Herkes merak ediyor, Bensu Soral kimdir?

Son zamanların dikkat çeken oyuncularından Bensu Soral, Youtuber İbrahim Selim’in kanalına konuk oldu.Güzel oyuncu samimi itiraflarda bulunurken anlattıkları bir anda gündem oldu. İçerde dizisinin Melek'i Bensu Soral'ın açıklamaları herkesi kırıp geçirdi.İzleyicilerimiz Bensu Soral'ın açıklamalarını merak etti. Biz de araştırıp yazdık Bensu Soral kimdir? Şimdi detaylar.

Bensu Soral'ın açıklamaları herkesi kırıp geçirdi.

Ünlü oyuncu Bensu Soral çoğu sanatçının yapamadığını yaparak bir Youtuber'in kanalaına konuk oldu. İbrahim Selim'in programına çıkarak samimi itiraflarda bulunan genç oyuncu anlattıklarıyla hayranlarını kahkaha krizine soktu. Canlitv platformu olarak samimi itiraflarda bulunan Bensu Soral'ın açıklamalarından satır başlarını aynen paylaşıyoruz.

Hiç Estetik Yaptırmamış!

Makyajsız halleriyle bizleri hayal kırıklığına uğratan yıldızların en büyük korkusu hayranlarının gözündeki imajlarının yıkılmasıdır. Hal böyle olunca sürekli estetik operasyon geçirirler. Bensu Soral ise bu konudaki soruya bakın ne cevap verdi. Ayen paylaşıyoruz. “Sadece, doğuştan 2 dişim eksik. Bu nedenle ortodontik tedavi gördüm. İki buçuk yıl tel taktım. Teller görünümümü çok etkiledi. Şayet ortodonti de bir estetikse ki yüzüme etkisi oldu, bir tek onu yaptırdım. Onun dışında hiçbir şeyim yok”

Fotoğraflarda oynama yaptığıı itiraf etti

Kanalda ve sosyal medyada yaptığı itiraflar ve paylaşımlarla göz dolduran Bensu Soral paylaşım yapmadan önce bakın fotoğrafla neler yapıyormuş. Aynen veriyoruz. “Fotoğrafta oynamalar yapıyorum ama bu sınırlı oluyor. Herkes gibi üzerinde oynamalar yaptıktan sonra koyuyorum. Ama öyle ağzımı burnumu, kaşımı değil! Bazen yüzüm çok parlıyor onu düzeltiyorum. Günlük hayatımda makyaj yapmıyorum ama bakımlı olmaya çaba harcıyorum."

Son olarak İçerde dizisinde Melek karakteriyle izlediğimiz Bensu Soral, yeni bir proje için çok istekli ancak istediği tarz ve seviyede bir dizi projesi gelmediğini de vurguladı. Canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

Bensu Soral Kimdir?

1991 Bursa doğumlu genç oyuncu Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre mankenlik yapsa da kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral'ın desteğiyle oyunculuğa başladı. Oyunculuk kariyerine Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizi ile başlayan Bensu Soral Yol Ayrımı isimli diziyle tanınmaya başladı. Vicdan isimli dizide canlandırdığı Müge karakteri ile şöhreti yakalayan güzel oyuncu İçerde dizisiyle ekranların aranan yüzü olmayı başardı.

Rol Aldığı Yapımlar

İçerde- 2016

Tatlı Küçük Yalancılar TV Dizisi 2015

Boynu Bükükler Boynu Bükükler TV Dizisi 2014

Vicdan Vicdan TV Dizisi 2013

Yol Ayrımı Yol Ayrımı TV Dizisi 2012

14-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar