Bensu ve Hande Soral kardeşler aynı projede buluştu

Bensu ve Hande Soral kardeşler aynı projede buluştu
Garena Free Fire’ın yeni reklam filmi için el sıkışan Bensu ve Hande Soral kardeşler ilk kez birlikte reklam filmiyle kamera karşısına geçti.

Oyuncu Bensu Soral ve Hande Soral kardeşler aynı projede bir araya geldi. Ger ikisi de oyuncu olmalarına rağmen bugüne kadar hiçbir projede yer almayan Soral kardeşleri ilk defa buluşturan proje hayranları tarafından merak ediliyor. İşte Soral kardeşlerin beraber rol aldığı reklam filmi ve kardeşlerin oynayacağı rol haberimizde.

Bensu ve Hande Soral kardeşler aynı projede buluştu

Garena Free Fire’ın yeni reklam filmi için el sıkışan Bensu ve Hande Soral kardeşler ilk kez birlikte kamera karşısına geçti. Oyunculuklarını sergileyen kardeşler rol aldıkları reklam filmini sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaştı. Garena Free Fire’ın La Casa De Papel olarak da bilinen “Son Bölüm: Soy ve Kaç” için çekilen reklam filminde Bensu Soral kaçırılıp rehin alınırken Hande Soral ise İstanbul karakterine hayat veriyor.

Reklam filmi Topkapı Sarayı’nda geçiyor

Garena, Free Fire'ın yeni reklam filmi bir ilke imza attı. Çünkü her ikisi de oyuncu olmasına rağmen Bensu ve Hande Soral kardeşler aynı karede yer almadı. İki başarılı oyuncuyu ilk kez bir reklam filminde bir araya getiren Garena, La Casa De Papel olarak da bilinen Büyük Soygun’un Son Bölüm: Soy ve Kaç kampanyası için bir reklam filmi hazırladı. Büyük emek ve çabayla gerçekleştirilen reklam filmi için Topkapı Sarayı’nda set kuruldu.

Reklam filmi ne anlatıyor?

İlk defa aynı karede buluşan Soral kardeşler sevinçlerini gizleyemediler. Reklam filmini kendi sosyal medya hesaplarından paylaşan Soral kardeşler oldukça heyecanlı görünüyorlar. Reklam filminde yer alan senaryoya göre aralarında ünlü oyuncu Bensu Soral’ın de bulunduğu ziyaretçiler, rehin alınır. Olayın akabinde derhal soyguna müdahale eden güvenlik güçleri rehineleri kurtarır ancak profesyonel şebeke kaçmayı başarır. Soral kardeşlerin kendi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları reklam filmi tıklanma rekoru kırdı. Bilindiği üzere Bensu Soral, Show TV yapımı Cam Tavanlar dizisinde başarıyla görev yaparken kardeşi Hande Soral ise geçtiğimiz yıla damga vuran dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da rol almıştı.

08-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar