Berfu Yenenler ve fenomen Pelin Kaya ile birbirine girdi

Berfu Yenenler ve fenomen Pelin Kaya ile birbirine girdi
Yaptığı programlarla geniş hayran kitlesine ulaşan Eser Yenenler'in güzeller güzeli eşi Berfu Yenenler’in başı kendisine sözlü sataşan Pelin Kaya ile derde girdi

Ünlü sunucu ve şovmen Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, kıyafetini beğenmeyen fenomen Pelin Kaya ile birbirine girdi. Moda ve Sosyete kullanıcı adlı fenomen Pelin Kaya ile Berfu Yenenler neden tartıştı? Berfu Yenenler "Çakma sektörünü savunacağınıza bilinmedik bir modeli tercih etseydiniz" sözünü hangi olay üzerine söyledi? Berfu Yenenler hayranları fenomen Pelin Kaya ile arasındaki sözlü düelloyu ve sonucu merak ediyor. Şimdi detaylar

Berfu Yenenler ve fenomen Pelin Kaya ile birbirine girdi

Yaptığı programlarla geniş hayran kitlesine ulaşan Eser Yenenler'in güzeller güzeli eşi Berfu Yenenler’in başı kendisine sözlü sataşan Pelin Kaya ile derde girdi. Bir hiç yüzünden çıkan tartışmada taraflar birbirine ağır hakaretler savurdu. Altın Kelebek Ödül törenine davetli olarak katılan Berfu Yenenler, yaptığı kombinini beğenmeyen Moda ve Sosyete kullanıcı adlı fenomen Pelin Kaya’nın yaptığı gereksiz yoruma sinirlendi. Yenenler, ayakkabılarından dolayı kendisine "Çakma sektörünü savunacağınıza uygun fiyatlı bilinmedik bir modeli tercih etseydiniz" diyen fenomeni ciddiye aldı ve "Sanırım ben bitmişim bir de eşim üzerinden prim yapılmak istenmiş" sözleriyle karşılık verdi.

Aslında ne oldu?

2019 yılında Eser Yenenler ile evlenen Berfu Yenenler, görenleri imrendirecek bir evlilik yaşıyor. Hal böyle olunca kıskananların kem sözlerine tanık olabiliyorlar. İşte böylesi bir sataşma yaşandı. Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi Eser Yenler ile beraber katılan Berfu Yenenler, törene özel tasarım renkli bir elbiseyle renk kattı. Ancak törene çağrılmayan fenomen Pelin Kaya, genç mankenin kıyafetini ve ayakkabısını beğenmeyerek sözlü sataşma yaptı.

Kırmızı halıdan ziyade parti elbisesi

Instagram'da Moda ve Sosyete kullanıcı ismiyle paylaşımlar yapan Pelin Kaya, sanki üzerine vazifeymiş gibi Instagram hesabından ödül törenine katılan ünlü isimlerin kombinlerini eleştirdi.  Berfu Yenenler'in törene katılanların gözlerini alamadıkları elbisesini ve kombinini güya yorumlayan Kaya şu cümlelerle yorum yaptı: "Kırmızı halıdan ziyade yazlık bir parti elbisesi. Ayakkabı seçiminde ise dünyayı kasıp kavuran kristalli Mach&Mach ayakkabıların replikasını tercih etmesi üzücü"

Çakma sektörü savunacağınıza bilinmedik bir model tercih etseydiniz

Berfu Yenenler’in zekice cevabına fena halde bozulan Pelin Kaya şu ifadelerle tartışmayı hakarete vardırdı: "Madem sorun pahalılık o zaman keşke replika, çakma sektörünü savunacağınıza uygun fiyatlı bilinmedik bir modeli tercih etseydiniz. Bu şuna benziyor, eşinizin filmlerinin daha uygun fiyatlı korsan kasetleri çıkıyor ve siz aynı bu tatlılıkla ama bu beni kötü ve kalitesiz yapmaz sadece mantıklı yapar diyerek korsan kaset almayı tercih ediyorsunuz."

Anne olarak kazandığım parayı doğru şekilde harcıyorum

Pelin Kaya'nın haddi aşan paylaşımına sessiz kalmayan Berfu Yenenler zekice bir cevap vererek muhatabını rezil etti: "Sadece 1 kez giyeceğim bir şeye 25 bin lira vermek istemedim tahmin edersiniz ki. Bir anne olarak kazandığım parayı daha doğru şekilde harcamayı tercih ediyorum. Zaten her marka her gün çok benzer ürünleri üretiyor hepimiz de kullanıyoruz"

Eşim üzerinden prim yapılmasına izin veremem

Hem kendisine hem de eşi Eser Yeneler’e hakaret edilmesine dayanamaya Berfu Yenenler ustaca bir cevapla tartışmayı bitirdi. İşte o cevap: "Sanırım ben bitmişim bir de eşim üzerinden prim yapılmak istenmiş. Ne kadar eski ne kadar kolay bir yol. Şunun iyi ayırt edilmesini isterim bir sanat eserinin çalınmasıyla bir ürünün benzerinin üretilmesi aynı şey değil. Dediğim gibi günümüzde birçok marka lüks markaların neredeyse aynısını yapıyor ve bunu herkes giyiyor. Üstten konuşmanız ve güzel yorumlarınız için teşekkür eder esenlikler dilerim"

08-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar