Sana Söz Dizisi İzleyicisine Kötü Haber! İddialı Dizi Final Yapıyor

Sana Söz Dizisi İzleyicisine Kötü Haber! İddialı Dizi Final Yapıyor
Star Tv ekranlarında yayınlanan Sana Söz Dizisi İzleyicisine Kötü Haber. 03 Medya tarafından hazırlanan iddialı dizi final yapıyor.

Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor. Bu sezon adeta tam bir erken final yapan dizler sezonu oldu. Özellikle Fox Tv, Star Tv ve Show Tv ekranlarında sezona yeni başlayan dizlerden pek çoğu erken final yaparak seyirciye veda etti. Erken final yapan bu diziler hem yapımcısına hem de kanalına kaybettirirken yerlerine ise yeni diziler hemen ekrana geliyor. Bu sezon erken final yapan diziler kervanına Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve sezona büyük iddiayla başlayan ve başrolünde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın rol aldığı Sana Söz Dizisi de dahil oldu. Kanalın büyük umutlarla yayın akışına koyduğu ve son olarak 6.bölümü yayınlanan iddialı dizi final yapıyor. Sana Söz dizisinin alınan kararla 7. Bölümde final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi.

İddialı Dizi Final Yapıyor

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 03 Medya tarafından hazırlanan sezonun iddialı dizilerinden Sana Söz dizisi izleyicisine kötü haber geldi. Kanalın en iddialı yapımları arasında olan Sana Söz ne yazık ki bekleneni karşılayamadı ve kanalın aldığı karar gereği 7. Bölümde final kararı aldı. Salı akşamları ekrana gelen dizinin reytingleri başladığı günden itibaren bir türlü istenilen seviyeye gelemedi. Yayınlanan son bölümde totalde 16. Sıraya kadar gerileyen dizi için artık kaçınılmaz karar alındı ve yapımım 7. Bölümde ekranlara veda edeceği öğrenildi. Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Orhan Güner, Ferhat Baynal, Yaşar Aydınoğlu, Aslıhan Kapanşahin gibi ünlü isimleri bir araya getiren yapımın erken veda kararı dizinin izleyicisini üzdü.

Sana Söz Dizisi Konusu Ne?

03 Medya tarafından hazırlanan ve son olarak 6. Bölümüyle ekrana gelen Sana Söz Dizisi hayatın içinde yer alan ve kimi kaçırılan, kimi öldürülen, kimi tecavüze uğrayan insanların hayatını konu alıyor. Bu tür mağduriyetler yaşayan kişilerin hikayeleri bir televizyon programında konu olarak işlenirken aynı zamanda da emniyet güçleri tarafından soruşturulmakta ve suçlular aranmaktadır. Mağdurlar için el ele veren emniyet güçleri ile program ekibi gerçeği ortaya çıkarmak için çalışırken kimi zaman karşı karşıya gelmekte, kimi zaman ise olayların etkisinde kalarak birlikte ağlamakta ve gülmektedirler. Sana Söz Dizisi Salı akşamları Sar Tv ekranında seyirciyle buluşuyor.

09-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar