Beren Saat 2 Milyon Liralık Teklifi Neden Reddetti?

Beren Saat 2 Milyon Liralık Teklifi Neden Reddetti?
Ünlü oyuncu Beren Saat Netflix'te yayınlanan Atiye'nin ilk iki sezonu için 2 Milyon Tl kazandı. Oyuncu, 3 ve 4. sezonu istemedi ve 2 milyon lirayı reddetti. İşte detaylar!

Dünyanın en çok seyredilen ve en çok abonesi olan internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ikinci Türk Dizisi olma özelliğini gösteren Atiye Dizisi ilk sezonda tüm dünya seyircilerinden inanılmaz bir beğeni aldı. Dizi ilk sezon 8, ikinci sezon da 8 olmak üzere toplam 16 bölümden oluşurken ikinci sezonun ne zaman başlayacağı herkes tarafından büyük merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun ve Tim Seyfi gibi oyuncuların yer aldığı dizi yayıncı kuruluş Netflix’ten de büyük beğeni aldı ve platform dizinin 3 ve 4. Sezonunun da çekilmesini istedi. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu. İşte detaylar!

İlk 16 Bölüm İçin 2 Milyon Lira Kazandı, İkinci 16 Bölümü Reddetti!

İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ikinci Türk dizisi Atiye’nin yayınlanan ilk sezonu büyük beğeni topladı. Sadece Türkiye değil tüm dünyadan seyircilerin ilgiyle ve merakla takip ettiği dizinin yayınlanan ilk sezonunun 8 bölümünün ardından ikinci sezonun ne zaman çekileceği merak konusu oldu. İlk iki sezonda toplam 16 bölüm için ünlü oyuncu Beren Saat’in 2 Milyon lira kazandığı dizinin 3. Ve 4. Sezonunun da çekilmesi talep edildi ancak usta oyuncu “tadında bırakalım” diyerek 3. Ve 4. Sezonda toplam 16 bölümü reddetti. Böylece güzel oyuncu Beren Saat 3. Ve 4. Sezonları yani toplamda 16 bölümü reddederek 2 Milyon lirayı geri çevirmiş oldu.

Atiye Dizisi Ne Anlatıyor?

İki sezon olarak planlanan ve Netflix’te yayınlanan Atiye dizisi İstanbul, Nemrut Dağı ve Göbeklitepe gibi tarihi ve doğal güzellikleri olan yerlerde çekiliyor. Dizi, başarılı bir ressam olan ve mutlu bir hayat süren Atiye adı bir ressamın hkayesini konu alıyor. Atiye oldukça başarılı bir ressamdır ve hayatında her şey yolundadır. Ancak Göbeklitepe’de yapılan bir keşif Ressam Atiye’nin hayatını baştan sona değiştirecektir. Göbeklitepe’de bulunan bir sembolle Ressam Atiye arasında oldukça gizemli bir bağ vardır. Atiye bunu öğrendikten sonra İstanbul’daki huzurlu hayatını bırakır ve Göbeklitepe’nin ve burada bulunan sembolün peşine düşer. Atiye’nin ilk sezonunun yayınlanan bölümleri tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor.

12-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar