Beren Saat ve kayınvalidesi uzun zaman sonra aynı karede!

Beren Saat ve kayınvalidesi uzun zaman sonra aynı karede!
Beren Saat ve kayınvalidesi uzun zaman sonra aynı karede! Beren Saat ile kayınvalidesi barıştı mı? Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Beren Saat, kayınvalidesi ile yeniden aynı karede. Beren Saat Kenan Doğulu'nun eşi ile barıştı mı? Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu? Beren Saat rol aldığı diziler. Beren Saat kimdir? Kenan Doğulu'nun annesi kim? Canan Doğulu kimdir? Beren Saat ile ilgili merak edilen tüm gelişmeler.

Beren Saat ve kayınvalidesi uzun zaman sonra aynı karede!

6 yıldır birlikteliklerini devam eden Beren saat ile Kenan Doğulu, uzun zamandır boşanma haberleri ile gündemdeydi. Uzun süredir aralarında abşr sorun olduğunu duyduğumuz ikiliden güzel haberler var. Kayınvalidesi ile görüşmeyen Beren Saat yeniden aynı karede yer aldı. Peki Beren Saat ile kayınvalidesi barıştı mı? Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Aylardır eşi Kenan Doğulu ile ayrı evlerde yaşayan Beren Saat, geçtiğimiz günlerde 35. doğum gününde sert sözler içeren bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımın ardından çiftin boşanacakları iddiası ortaya atıldı.
Bu süre zarfında eşinin ailesi ile de arasına mesafe koyan Beren Saat, evliliği için ikinci bir şans verdi.

İşte Beren Saat'in 35. Yaş günü paylaşımı;

'Ne yıldı… Şimdiye kadarki en zoru… Bir noktada karanlık maddeye dönüştüğünü kabul ettiğinde, bir süpernovaya daha yakınsın, ya da sadece bir hayalperestsin ve bunda hiç bir sorun yok. Gerçekten de yerin kilometrelerce altındaydım, bir mağarada en derine indim, bilincim gerçekten şarkılar üretmeye başladı. Resim yaptım, dans ettim, piyano çaldım, meditasyon yaptım, affettim, çok çalıştım. Sert ama kırılgandım. Delilik diye bir şey olmadığını ama eğer anlamaya çalışırsan başka alemler olduğunu kabullendim. Hayatın katmanları şimdi çok daha anlamlı geliyor. Ne doğum günü ama…'

Beren Saat geçtiğimiz Şubat ayında kayınvalidesi inin doğum gününde bir paylaşım yapmıştı. Ardından Canan Doğulu'da doğum günündd aralarında Beren Saat'in de yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımına 'Aslında bu fotoğrafta epey eksiğiz. Ailemizin diğer yarısıyla yasaklar sebebiyle yan yana değiliz ama kalp kalbeyiz.. Yeni yaşımda tek dileğim özgürce bir araya gelebildiğimiz, birbirimize çekinmeden sarılabileceğimiz, hayatı sevdiklerimizle doya doya paylaşabileceğimiz, bütün kötülüklerin geride kaldığı sağlıklı günlere bir an önce kavuşabilmek...' notunu düştü.

06-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar