Hande Erçel'den aşk itirafı

Hande Erçel'den aşk itirafı
Aylardır ısrarlı sorulara cevap vermeyen Hande Erçel sonunda dayanamadı ve rol arkadaşı Kerem Bürsin ile olan aşkını itiraf etti.

Aldığı ödüllerle yıldızı parlayanlardan biri olan oyuncu Hande Erçel'den aşk itirafı herkesi şok etti. En çok reklam filmlerinde oynayanlardan biri olan Hande Erçel, reklam çekimi magazin muhabirleri tarafından yoğun ilgi gördü. Aynı projede rol arkadaşına gönlünü kaptıran Hander Erçel’İn aşk itirafı haberimizde. Şimdi detaylar

Hande Erçel'den aşk itirafı!

Yakışıklı oyunculardan Kerem Bürsin ile Sen Çal Kapımı dizi setinde oynayan Hande Erçel ve kerem Bürsin için rol, gerçek oldu. Dizide rol arkadaşı Kerem Bürsin ile sorunlu bir aşkı oynayan Hande Erçel, dizi setinde başlayan aşkı hakkında samimi cevaplar verdi.

İlişkimiz çok iyi gidiyor

Sen Çal Kapımı dizisinde gönlünü partnere kaptıran Hande Erçel, gerçek hayatta da rol arkadaşı Kerem Bürsin'le ilişkisinin çok iyi gittiğini açıkladı. Geçen hafta Maldivler tatilinden dönen ikili, el ele görüntülenmişlerdi. Daha önceleri aşk iddiaları hakında konuşmayan Hande Erçel ısrarlı sorulara dayanamadı ve magazin muhabirlerinin tüm sorularına içtenlikle cevap verdi. Maldivler tatilini dönüşü sevgilisiyle havalimanında el ele görüntülenen Hande Erçel bir anda etrafını saran muhabirlerden kurtulamadı.

Her şey çok güzel

Aylardır dile getirilen Kerem Bürsin aşkını ısrarla kabul etmeyen Hande Erçel nihayet b gerçeği itiraf etti. Magazin muhabirlerinin  "Hayırlı olsun" sözlerine karşısında aşkını gizlemeyerek  "Teşekkür ederim her şey çok güzel" itirafında bulundu. Çift, el ele karelerinden sonra bir hafta kaldığı Maldivler tatilinde de fotoğraflarını Instagram'dan paylaşmıştı.

Hande Erçel Kimdir?

1993 Bandırma doğumlu Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Geleneksel Türk Sanatları Bölümünden mezun oldu. 2012 yılında katıldığı bir güzellik yarışmasında ikinci oldu. Kısa bir eğitimin ardından oyunculuk kariyerine başladı. 20015 Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayanlar Ödülüne layık görüldü.

Rol aldığı diziler:

2020- Sen Çal Kapımı

2019 – Azize 

2019 – Halka

2017 – Siyah İnci

2015-2016 – Güneşin Kızları

2014 – Hayat Ağacı

2013 – Çalıkuşu

06-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar