İddialar doğru çıktı! Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor!

İddialar doğru çıktı! Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor!
Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan kötü haber geldi. Boşanacaklar iddiası gerçek mi oluyor? Beren Saat ve Kenan Doğulu ne zaman boşanacaklar?

Sevenleri tarafından toz kondurulmayan bir ilişki yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat’in evliliklerinde yaşanan kriz gerçek çıktı. Amerika Birleşik Devletlerinde 2014 yılında dünya evine giren çiftin evliliklerinde yaşadıkları sorun ilk önce sosyal medyadaki paylaşımlarıyla belli oldu. Beren de Kenan da uzun süre bu konuda konuşmamayı tercih edip sessizliklerini korudular. Çiftle ilgili son boşanma iddiası ise hiç de boş bir iddia değil.

Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun Boşanma Tarihi!

Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinden sevenlerini üzecek kötü haber geldi. Bir müddettir boşanacak haberleri çıkan çift Kanal D gündüz kuşağında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının haberine göre 28 Mart Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde boşanacaklar. Umarız bu haber sadece iddia olarak kalır.

Mutlu bir evlilik bu aşamaya nasıl geldi?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Türkiye’nin Yıldızları yarışmasıyla yıldızı parlayan Beren Saat bu yarışma sürecinde yanında olan ve o sırada geçirdiği bir kaza sonucu vefat eden ilk aşkı Efe Güray’ı unutamadığı bilinir. Beren’in hala Efe’yi anıp durması dolayısıyla bu evliliğin bitme noktasına geldiği konuşuluyor.

Tüm bu dedikodular Beren Saat’in doğum günü paylaşımıyla başladı. Ünlü oyuncu 35. Yaş gününü kutladığı geçtiğimiz günlerde makyajsız fotoğrafını paylaşıp ilk aşkı Efe Güray’ı andı. Bu paylaşımdan sonra Balmumcu’da görüntülenen güzel oyuncu boşanma konusunda sorulan sorulara, “Arkadaşlar teşekkür ederim, lütfen bu soruları sormayın!” diye cevap verip hızlıca uzaklaşmıştı.

Kenan Doğulu cephesi sessiz!

Beren Saat’in doğum günündeki paylaşımının üzerine Kenan Doğulu’nun sosyal medyada her zaman yaptığı gibi eşinin doğum gününü kutlamaması da boşanma iddialarını güçlendirdi. Şimdi Kenan Doğulu’nun 2017 ve 2018 yıllarında eşinin doğum gününü nasıl kutladığını görelim.

2017: "İyi ki doğdun oyun arkadaşım, aşk ortağım. Güzel yüzün hep gülsün :) İyi ki varsın! Seni çok seviyorum..."

2018: "Sen bu dünyaya hediye doğmuş çok özel bir ruhsun canım sevgilim. Gözümde bir azize, kalbimde bir ateşsin. İyi ki varsın!"

Bunların yanında Beren Saat’in Kenan Doğulu’nun ailesine ait bütün fotoğrafları sosyal medyadan kaldırması iddiaları güçlendirmişti. Bu durumda bile Kenan Doğulu’nun eşinin paylaştığı fotoğrafları tek tek beğenmesi evliliğin devamı için bir umut olarak görülebilir.

21-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar