Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yine aynı projede!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yine aynı projede!
Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan ve 2008-2010 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisine damgasını vuran Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat tekrar bir araya geliyor?

İlk kez Aşk-ı Memnu'da beraber görev yapan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yıllar sonra yine aynı projede yer alıyor. Kulisleri hareketlendiren habere göre Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisi 11 yıl sonra aynı dizide rol alacak. Dizi severler heyecanlandı, Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu romanından televizyona uyarlanan ve 2008-2010 yılında Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Aşk-ı Memnu dizisine damgasını vuran Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat hangi dizide görev yapacak? Şimdi detaylar

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yine aynı projede!

2008-2010 yılları arasında fırtına gibi esen Aşk-ı Memnu dizisi bugün bile hatırlanıyor. Özellikle Dizide Bihter ve Behlül karakteriyle isimlerinden söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisi birbirine yakıştırılmıştı. İkilinin canlandırdığı karakterler uzun süre unutulmadı. Kulislerde konuşulan bilgilere göre; fenomen ikili 11 yıl sonra yeni bir dizi için bir araya geliyor. Birçok diziye ilham kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir serinden uyarlanacak olan "Kral Kaybederse" isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat başrol oynayacak. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ve 11 yıl sonra aynı projede tekrar buluşacak olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisinin hangi karakteri canlandıracakları ise netlik kazanmadı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

1983 Adana doğumludur. Profesyonel basketbolcu iken sakatlık sonucu spora veda etmek zorunda kaldı. Arkadaşlarının ısrarıyla  2002 Yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Mankenlik yapan Tatlıtuğ, ünlü şovmen Okan Bayülgen’den oyunculuk eğitimi aldı. Gümüş dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan yakışıklı oyuncu, “Menekşe ile Halil” dizisiyle şöhreti yakaladı. Aşk-ı Memnu, Ezel, Kuzey Güney ve Kurt Seyit ve Şura gibi kült dizileriyle oyunculuğunu pekiştiren Tatlıtuğ aynı zamanda birçok firmanın reklam yüzüdür.  

Beren Saat Kimdir?

1984 Ankara doğumlu oyuncu Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci oldu ve Tomris Giritlioğlu ile tanışarak profesyonel oyunculuğa başladı. Oyunculuk kariyerine 2004 yapımı Aşkımızda Ölüm Var dizisiyle başlayan Beren Saat, Aşka Sürgün dizisiyle şöhrete ulaştı. Usta oyuncu son olarak Dijital yayın platformu Netflix'te yayınlanan Atiye dizisinde oynuyordu.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar