Derya Tuna komşusunu tehdit etti: Kapıda adamlarım öldürmek için bekliyor

Derya Tuna komşusunu tehdit etti: Kapıda adamlarım öldürmek için bekliyor
Magazin dünyasının tanınan ismi Derya Tuna komşusunu tehdit etti. İbrahim Tatlıses'in eski eşi olan Derya Tuna ve komşusu arasında çıkan tartışma karakola taşındı.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna komşusunu tehdit etmekle suçlanıyor. İdo Tatlıses'in de annesi olan Derya Tuna yüksek sesle müzik dinleyen yeğenini uyaran komşusuyla tartıştı. Oturduğu sitede 28 Eylül'de yaşanan tartışmada Derya Tuna'nın komşusunu, ailesini öldürmekle tehdit ettiği iddia edildi. Derya Tuna hakkında şikayetçi olan komşusu karakola gitti. Karakolda ifade veren Derya Tuna olayla ilgili sorulara "Sadece konuştuk" cevabını verdi. Derya Tuna'nın komşusu Zübeyde Şen ailesini ölümle tehdit edildiğini iddia ediyor.

Derya Tuna komşusunu ölümle mi tehdit etti?

Derya Tuna geçen hafta oğlu İdo Tatlıses ve gelini Yasemin Şefkatli'nin düğün organizasyonlarında görüntülenmişti. Derya Tuna'nın gelin alma töreninde geliniyle oynaması da ekranlara yansımıştı. Ünlü isim Derya Tuna bu kez tehdit iddiaları ile gündemde. Günaydın'ın haberine göre, oturduğu sitede yan komşusu olan Zübeyde Şen ve eşi Tuna'nın yeğenini uyardığı için tartışma çıktı. İddiaya göre geç saatte yüksek sesle müzik dinleyen Derya Tuna'nın yeğeni ve arkadaşları komşuları tarafından uyarıldı. Daha sonra bir başka komşuları aracılığıyla Derya Tuna Şen çiftini evine çağırdı. Komşularının iddiasına göre Derya Tuna kendilerine, "Siz benim yeğenime hiçbir şey söyleyemezsiniz. Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor. Çok kötü adamlara çattınız" dedi. Bu sözlerin ardından Derya Tuna komşusu Zübeyde Şen'in üzerine yürüdü.

Derya Tuna karakola götürüldü

Derya Tuna yeğeni nedeniyle çıkan tartışmada karakolluk oldu. Derya Tuna'nın evinden çıkan komşuları polise haber verdi. Zübeyde Şen'in polisi arayarak şikayetçi olduğu belirtildi. Siteye gelen polisler Derya Tuna'yı karakola götürdü. İfadesi alınan Derya Tuna sadece konuştuklarını, tehdit ya da hakaret içerikli bir konuşma olmadığını belirterek iddiaları reddetti. Serbest bırakılırken Derya Tuna evine dönerken olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Görkemli bir düğün töreniyle oğlu İdo Tatlıses'i evlendiren Derya Tuna'nın karakolluk olması da magazin gündemine bomba gibi düştü. Adli makamlara giden olayla ilgili soruşturma sonucu olay netleşecek.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar