Beren Saat'ten Atiye müjdesi geldi, diziseverler heyecanlandı

Beren Saat'ten Atiye müjdesi geldi, diziseverler heyecanlandı
Başrol oyuncusu Beren Saat, Netflix dizisi Atiye'nin yeni sezonu için açıklama yaptı. Atiye önümüzdeki sezona ne zaman başlıyor?

Son dönemlerin gözde oyuncusu Beren Saat'ten Atiye müjdesi geldi, diziseverler heyecanlandı. Kült dizilerin Başrol oyuncusu Beren Saat, Netflix dizisi Atiye'nin yeni sezonu için açıklama yaptı. Set çalışmalarından kareler paylaşan ünlü yıldız ne dedi, Atiye önümüzdeki sezona ne zaman başlıyor? Şimdi detaylar

Beren Saat'ten Atiye müjdesi geldi, diziseverler heyecanlandı

Geçen sezon dijital yayın platformu Netflix’te yayınlana Atiye dizisi Korona virüs nedeniyle erken final yapan dizilerdendi. Önümüzdeki sezon için sete çıkan oyuncularla buluşan başrol oyuncusu Beren Saati dizi setinden kareler paylaştı. "3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun” diyen ünlü yıldızın paylaşımına binlerce destek geldi.

Atiye (The Gift) konusu nedir?

3. sezonu için sete çıkan Atiye dizisi bir erüven dizisi olarak 2 sezon başarılı bir dönem geçirdi. Genç ve güzel bir kadın olan Atiye ailesi ve arkadaşı Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir. Dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'ye yaptığı bir keşifle hayatı değişir. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye’ye bu gizemli olayın peşine düşmesini söyler. Atiye kendisine bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir.

Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye'nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır. Beren Saat, Metin Akdülger, Mehmet Günsür ve Melisa Şenolsun’un başrolü paylaştıkları Atiye dizisinde Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi gibi isimler de yer alıyor.

Beren Saat Kimdir?

1984 Ankara doğumlu güzel yıldız Ted Koleji’ni bitirdikten sonra Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tercih etti. Üniversite yıllarında katıldığı Türkiye’nin Yıldızları adlı yarışma programını ikinci olarak tamamladı. Yönetmen Tomris Giritoğlu’nun kendini keşfetmesiyle oyunculuğa başladı.2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var adlı diziyle kariyerine başlayan Beren Saat’e şöhret kapılarını açan dizi Aşkı Memnu oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Aşk-ı Memnu adlı dizide canlandırdığı Bihter karakteriyle tanınmaya başladı ve ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.

Filmleri:

2004 - Aşkımızda Ölüm Var (Tv Dizisi)

2005-2006 - Aşka Sürgün (Tv Dizisi)

2006-2008 - Hatırla Sevgili (Tv Dizisi)

2008-2010 - Aşk-ı Memnu (Tv Dizisi)

2009 - Güz Sancısı

2010 - Gecenin Kanatları

2010-2012 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (Tv Dizisi)

2013 - Benim Dünyam

2013- 2014 - İntikam (Tv Dizisi)

2015 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan (Kösem Sultan)

24-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar