Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya büyük jest!

Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya büyük jest!
. Aylarca evliliklerinin biteceği konuşulan Beren Saat’ten Kenan Doğulu'ya unutulmayacak bir jest geldi. Hayranları bu jesti merak ediyor

Ayrılacakları söylentileri aylar sonra biten Beren Saat’ten eşi Kenan Doğulu'ya büyük jest geldi. Bir yıl önce Kenan Doğulu'nun doğum gününde "Oyun arkadaşımı kaybettim" sözleriyle magazine damga vuran Beren Saat bu sözleriyle aylarca magazin gündemini meşgul etmişti. Aylarca evliliklerinin biteceği konuşulan Beren Saat’ten Kenan Doğulu'ya unutulmayacak bir jest geldi. Hayranları bu jesti merak ediyor. İşte o jestin hikayesi.

Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya büyük jest!

Geçen yıl eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününde söylediği sözlerle hayranlarını şoke eden Beren Saat bu yılki doğum gününde eşi Kenan Doğulu’ya muhteşem bir jest yaptı. Tam bir yıl boyunca aralarında sorunlar yaşayan Beren Saat ve Kenan Doğulu nihayet kara bulutları dağıtmayı başardılar. Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa’nın haberine göre; 31 Mayıs’ta doğum gününü kutlamaya hazırlanan Kenan Doğulu’ya eşi Beren Saat, duygu yüklü romantik bir aşk şiiri yazdı.

Eşi şiir yazdı, Doğulu besteledi

Geçen yılki doğum gününde eşi Beren Saat’in kendisi için kaleme aldığı notla şok yaşayan Kenan Doğulu hayatının darbesini yemişti. Beren Saat tarafından "masumiyetini kaybettin" şeklinde not alarak hayatı kararan Kenan Doğulu’nun bu yılki doğum günü için nasıl bir not alacağı merak ediliyordu. Neyse ki bu yıl korkulan olmadı. Bir yıl önce eşi Beren Saat’in "Oyun arkadaşımı kaybettim" sözleriyle neye uğradığını şaşıran ve neredeyse boşanmanın eşiğine gelen Kenan Doğulu hoş bir sürprizle karşılaştı. Eşi Beren Saat’in kendisine yazdığı romantik şiirle hayli duygulanan Kenan Doğulu ilham yüklü bir beste yaptı. Hayranları gibi bizde canlitv ekibi olarak bu besteyi en kısa zamanda dinlemek istediğimizi belirterek genç çifte mutluluklar diliyoruz.

Beren Saat Kimdir?

1984 Ankara doğumlu güzel yıldız Ted Koleji’ni bitirdikten sonra Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tercih etti. Üniversite yıllarında katıldığı Türkiye’nin Yıldızları adlı yarışma programını ikinci olarak tamamladı. Yönetmen Tomris Giritoğlu’nun kendini keşfetmesiyle oyunculuğa başladı. 2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var adlı diziyle kariyerine başlayan Beren Saat’e şöhret kapılarını açan dizi Aşkı Memnu oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Aşk-ı Memnu adlı dizide canlandırdığı Bihter karakteriyle ekranların arana ismi olmayı başardı. Reklam firmalarının ekran yüzü olan Beren Saat, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile evlidir.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2004 - Aşkımızda Ölüm Var (Tv Dizisi)

2005-2006 - Aşka Sürgün (Tv Dizisi)

2006-2008 - Hatırla Sevgili (Tv Dizisi)

2008-2010 - Aşk-ı Memnu (Tv Dizisi)

2009 - Güz Sancısı

2010 - Gecenin Kanatları

2010-2012 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (Tv Dizisi)

2013 - Benim Dünyam

2013- 2014 - İntikam (Tv Dizisi)

2015 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan (Kösem Sultan)

25-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar