Çukur setinde başlayan aşk ortaya çıktı!

Çukur setinde başlayan aşk ortaya çıktı!
Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde rol alan oyuncular Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı, birlikteliklerini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Show TV'den ekrana gelen Çukur dizisinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu ve Nehir'i Hazal Subaşı, bir süredir aşk yaşıyor. Hazal Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikte çift, birlikteliklerini herkesle paylaştı. 

Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı birlikteliklerini herkesle paylaştı

41 yaşındaki Rıza Kocaoğlu ile 24 yaşındaki Hazal Subaşı, 2020 yılının başından bu yana aşk yaşıyor. Pandemi sürecinden önce birkaç kez birlikte görüntülenen çift, sosyal medya hesaplarında birlikte çekildikleri herhangi bir fotoğrafı paylaşmamışlardı. Hazal Subaşı, dün sosyal medya hesabından Rıza Kocaoğlu ile çekildikleri bir fotoğrafı ilk kez paylaştı. Açık alanda çekilmiş fotoğrafta Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun ağzında maske olduğu görülüyor. Bu fotoğrafla birlikte Rıza Kocaoğlu - Hazal Subaşı aşklarını sosyal medya üzerinden herkese duyurmuş oldu.

Sette başlayan aşk karantinada devam etti

Rıza Kocaoğlu, 2017 yılından bu yana Show TV dizisi Çukur'da rol alıyor. Büyük beğeni toplayan dizide Aliço karakterine can veriyor. Hazal Subaşı da Çukur dizisinde 2019 yılında dahil oldu. Hazal Subaşı, Çukur dizisinde Nehir karakterine can veriyor. Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı arasındaki aşk Çukur dizisi setinde başladı. Pandemi nedeniyle Çukur dizisi çekimlerine ara verilmesiyle birlikte karantina sürecini birlikte geçirmeye başladılar. 

Hazal Subaşı, modellikten oyunculuğa geçiş yapmış bir isim. 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey'e katılan Hazal Subaşı, Türkiye 3. sü olmayı başardı. Miss Turkey'de güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakmayı başardı ve ardından pek çok diziden kendisine teklifler gelmeye başladı. Güzellik yarışmasından bir yıl sonra oyunculuğa başladı. 2016 yılında TV8'den ekrana gelen Adını Sen Koy ile birlikte ilk oyunculuk tecrübesini yaşadı. Daha sonra 2018 yılında Kanal D'den ekrana gelen Bir Umut Yeter dizisinde rol almaya başladı. Oyunculukta basamakları bir bir tırmanan Hazal Subaşı, 2019 yılında TRT 1'den ekrana gelen Halka dizisinde rol aldı ve dizide canlandırdığı karakterle beğeni topladı. Hazal Subaşı, 2019 yılının sonlarına doğru Show TV'den ekranlara gelen Çukur dizisinde rol almaya başladı. Güzel oyuncu hala Çukur dizisinde rol almaya devam ediyor.

24-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar