Bergüzar Korel gözyaşlarına hakim olamadı

Bergüzar Korel gözyaşlarına hakim olamadı
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel maruz kaldığı bir olayı anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı. Bergüzar Korel sosyal medya hesabından 'Sanal zorbalığa sesiz kalmayın' çağrısı yaptı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Bergüzar Korel, yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel son yaptığı paylaşımlardan birinde göz yaşlarına hakim olamadı. Güzel oyuncu Korel, takipçilerine neden DM kutusunu ve yorum sekmesini kapalı tuttuğunu açıkladı. Bergüzar Korel paylaştığı videoda, yaşadığı kötü bir olayı anlatırken göz yaşlarını tutamadı. Korel, tekipçilerine 'Sanal zorbalığa sesiz kalmayın' çağrısında bulundu.

Bergüzar Korel neden DM kutusunun kapalı olduğunu açıkladı

Usta oyuncu Halit Ergenç'le evli olan oyuncu Bergüzar Korel aynı zamanda iki çocuk annesi. Bergüzar Korel ikinci çocuğuna hamileyken yaşadığı bir olay onu derinden etkiledi. Takipçilerine o olayı anlatan Bergüzar Korel DM kutusunun kapalı olmasının nedeninin de bu olayla bağlantılı olduğunu belirtti.

Bergüzar Korel yaptığı paylaşımda, "Eminim bir çok kişi yorumlarım ve DM'lerim kapalı olduğu konusunda sitemkar eleştirilerde bulunuyor, sebebini merak ediyor. Çünkü artık kötü sözün de onu söyleyen kişinin de kontrolsüz ve vahşi bir şekilde bana dokunmasını istemiyorum, daha doğrusu o kişinin bana dokunduğunu sanmasına izin vermiyorum. Artık sadece içimden geleni, gözümün gördüğünü korkmadan otosansür uygulamadan paylaşmak istiyorum. Söylenen her şeyi ciddiye alıp, üzülüp, o insanı kazanmaya çalışıp açıklama yapmayı da bıraktım. Ne zaman biliyor musunuz? İkinci yavruma hamileyken DM kutuma düşen bir mesajdan sonra... 'Pi…in ve senin gebermen için her gün dua ediyorum'" ifadelerini kullandı.

Bergüzar Korel: Psikolojimi bu iletişim yolunu keserek koruyorum!

Kendisini çok etkilediği olayı anlatırken bile belli olan olayın detaylarından da bahseden Bergüzar Korel o kötü mesajın ne olduğunu açıkladı. Korel, "Amannn bırak hasta onlar deyip kestirip atmayın artık. Böyle diye diye vücut bulmuş bu şeytanlığı besleyip duruyoruz. Ben kendimi, psikolojimi bu iletişim yolunu keserek koruyorum. Belki çelişkili gelecek yazdıklarım ama diğerini başaracak gücüm de isteğim de yok artık. Bir yerlerde sanal zorbalığa uğrayan birileri var ise özellikle yaşı küçük kardeşlerim bu yazdıklarımı okuyorsa eğer bunun bir suç olduğunu bilin ve lütfen ailenizle paylaşın. Sessiz kalmayın!" açıklamasında  bulundu.

19-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar