Türkü Turan Seni Çok Bekledim’e veda ediyor

Türkü Turan Seni Çok Bekledim’e veda ediyor
19 Şubat Cuma akşamı 4. Bolümü yayınlanacak Seni Çok Bekledim dizisinde Zahide rolüyle hafızalara kazınan Türkü Turan senaryo gereği ölüyor.

Yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören tevafuk dizisi Seni Çok Bekledim dizisinde flaş ayrılık yaşandı. Dizide güzel gözlü Zahide rolüne hayat veren Türkü Turan senaryo gereği ölerek Seni Çok Bekledim’e veda ediyor. Hayranları diziyi ve Türkü Turan kimdir, merak ediyor. Şimdi detaylar

Türkü Turan Seni Çok Bekledim’e veda ediyor

Star TV'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi uzun bir bekleyişten sonra izleyiciyle buluştu. 19 Şubat Cuma akşamı 4. Bolümü yayınlanacak dizide Zahide rolüyle hafızalara kazınan Türkü Turan senaryo gereği öldü. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştıkları Seni Çok Bekledim’de bu akşam hüzünlü bir vedanın ardından Türkü Turan diziye elveda diyecek.

Seni tanımak güzeldi

Skala Yapım ve DNZ Film ortak yapımcılığında ekrana gelen Seni Çok Bekledim dizisi ilginç tevafukları işlemesiyle ilk bölümden itibaren dikkat çekmeyi başardı. İlk bölümü büyük bir itinayla Katar’da çekilen dizinin bu akşam yayınlanacak 4. bölümünde flaş bir ayrılık yaşanacak. Özcan Deniz’in hem yapımcılığını hem de başrolü üstlendiği dizide 'Zahide' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Türkü Turan, temizliğe gittiği evde düşerek ölecek. Kaza sonucu vefat eden Zahide'nin ölümüyle birlikte yine tevafuklar devreye girecek ve dizide dengeler bir kez daha değişecek. Dizide severek oynayan başarılı oyuncu Türkü Turan, sosyal medya hesabından paylaştığı veda videosuyla ayrılığı şu cümlelerle duyurdu: "Aşkın en güzel halini içinde saklayan canım Zahidem.. Seni tanımak ne güzeldi.. Hoşça kal."

Türkü Turan Kimdir?

1985 Bodrum doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2009 yapımı “Kosmos” filmiyle adım atan Türkü Turan filmdeki Neptün karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı ve En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterildi.

Rol aldığı bazı yapımlar

2009    Kosmos 

2010    Çakıl Taşları   

2010    Gönül Ferman Dinlemiyor   

2011    Toprağın Çocukları   

2011    Adını Feriha Koydum

2011    Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi  

2011    Öyle Bir Geçer Zaman ki   

2013    Tatar Ramazan

2015    Maral: En Güzel Hikayem   

2015    Acı Aşk    Eylül

2015    Saklı    Duru   

2017    Dolunay   

2017    Put Şeylere     

2018    Manyak     

2018    Yaşamayanlar   

2019    The Ruse   

2020    Aşk Tesadüfleri Sever 2

19-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar