Bergüzar Korel Setlere Dönüyor

Bergüzar Korel Setlere Dönüyor
Dizi ve filmlerin aranılan ve sevilen oyuncularından olan güzel oyuncu Bergüzar Korel bebek dolayısıyla verdiği set arasını bitiriyor.

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı oyuncularından olan güzel isim Bergüzar Korel uzun bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Üçüncü beğenine hamileliği ve doğumun ardından verdiği set arası oldukça uzun süren ünlü isim sonunda setlere dönme kararı aldı. Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan ve performansıyla aranılan oyunculardan biri olan Bergüzar Korel setlere bir filmle dönme hazırlığı yapıyor. Eşi Halit Kıvanç’la birlikte zaman zaman reklam filmlerinde rol alan ancak dizi ya da film setlerinden uzak kalan oyuncu SKY Fils’in hazırlayacağı ve yapımcılığını Emre Oskay’ın yaptığı 10 Saniye adlı bir filmle geri dönüş hazırlığı yapmaya başladı. Yönetmen koltuğunda Ceylan Özgün Özçelik’in yer aldığı ve cast ve prodüksiyon çalışmalarına başlanılan filmin çok yakında sete çıkacağı öğrenildi.

10 Saniye Filmi

Ünlü ve güzel oyuncu Bergüzar Korel yeniden set başı yapmak için hazırlıklara ve senaryo okumalarına başladı. SKY Films tarafından hazırlıkları süren 10 Saniye adlı bir filmle el sıkışan ünlü oyuncu Bir öğretmene hayat verecek. Hikaye ve senaryosu Erdi Işık’a ait olan ve cast çalışmalarına başlanılan 10 Saniye Filminde Bergüzar Korel’e eşlik edecek oyuncularla görüşmelere de başlandı. Filmin yönetmen koltuğunda Ceylan Özgün Özçelik yer alırken filmde rol alacak oyunculardan birinin de güzel ve başarılı isim Bige Önal olduğu öğrenildi. Cast çalışmalarının ardından sete çıkması beklenen filmde Bergüzar Korel’e hangi ismin partner olacağı ise şimdilik bilinmiyor. Oyuncu üçüncü bebeği Leyla ile birlikte uzun bir süre çalışmalarına ara vermiş ve bebeğiyle ilgilenmişti. Bergüzar Korel’in yeniden setlere döneceğinin öğrenilmesi sevenlerini oldukça mutlu etti.

Bergüzar Korel Hakkında

Dizi ve sinema filmlerinin aranılan güzel oyuncularından bergüzar Korel 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Halit Ergenç ile evli olan oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tiyatro üzerine yaptı ve ardından dizi ve filmlerde roller almaya başladı. Oyuncu bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol aldı. Bergüzar Korel’in rol aldığı yapımlar arasında, Kırık hayatlar, Binbir Gece, Bitmeyen şarkı, Muhteşem Yüzyıl, Zeytin Dalı, Cemalim, Karadayı, Vatanım Sensin, Azizler, Şen Olasın Ürgüp, Kurtlar Vadisi Irak, Aşk Geliyorum Demez ve Bir Aşk İki Hayat bulunmaktadır.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar