Money Talks Filmi Sete Çıkıyor

Money Talks Filmi Sete Çıkıyor
Sinema severler yakında yeni bir sinema filmiyle daha buluşuyor. Aslıhan Karalar’ın başrolünde yer aldığı Money Talks Filmi 2 Nisan’da Sete Çıkıyor.

Sinema seyircisi yerli sinema filmleriyle her geçen gün daha sık buluşmaya başladı. Son zamanlarda peş peşe çekilen pek çok film internet yayın platformları ya da sinema salonları aracılığı ile seyirciye ulaşırken sektörün durgunluğu da ortadan kalkmış durumda. Komedi, dram, biyografi gibi alanlarda hazırlanan pek çok film son yapım aşamasında bulunurken yenileri de sete çıkmak için gün sayıyor. Starwors Prodüction tarafından hazırlıkları süren ve kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı Money Talks (para Konuşur) filmi de sete çıkmak için son hazırlıklarını yapıyor. Bülent Terzioğlu’nun yönetmen koltuğunda yer aldığı ve hikaye ve senaryosunu Atilla Barışer’in kaleme aldığı filmin 2 Nisan’da sete çıkacağı ve çekimlere başlayacağı öğrenildi.

Para Konuşur (Money Talsk) Filmi

Starwors Prodüction tarafından hazırlıkları süren ve bir iki güne kadar sete çıkması beklenen yeni sinema filmi Para Konuşur (Money Talsk) için son hazırlıklar yapılıyor. Geçtiğimiz gün oyuncuları bir araya gelen ve okuma provası yapılan filmin yönetmen koltuğunda Bülent Terzioğlu yer alırken filmin senaryosunu Atilla Barışer kaleme almış durumda. Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı filmde, Selçuk Kılıç (Pars) ve Aslıhan Karalar (Artemis) başrol oynuyor. Filmin diğer oyuncuları arasında ise, Cansu Fırıncı (Manyak Doktor), Kubilay Penbeklioğlu (Baba Kafkas), Kaan Yılmaz (Genç Mafya lideri) ve Hülya Diken (Komiser Sedef) karakterine hayat verecek. Okuma provaları gerçekleştirilen filmin sete çıkış tarihi olarak 2 Nisan belirlendi. Filmin ortalama 5 -6 haftalık bir çekim süreci yaşayacağı öğrenildi. Filmde, aile, para, aşk, dövüş, legal ve illegal zirvelerin olduğu hayatta kalma mücadelesi ve sevdiklerini koruma gibi konular yer alacak.

Aslıhan Karalar Kimdir?

Model ve manken olan Aslıhan Karalar 27 Nisan 1999 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İngiltere’de işletme eğitimi almıştır. 2017 yılında düzenlenen Best Model of Turkey güzellik yarışmasının birincisi olan ünlü isim daha sonra manken ve model olarak çalışmaya başlamış aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından da setlerde yer roller üstlenmeye başlamıştır. Aslıhan Karalar bugüne kadar Kuruluş Osman ve Şahin Tepesi adlı yapımlarda rol almıştır.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar