Bergüzar Korel üçüncü çocuk için ne dedi?

Bergüzar Korel üçüncü çocuk için ne dedi?
İki çocuk annesi ünlü oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü çocuk sorusunu cevapladı. Halit Ergenç'le evli olan güzel oyuncu Bergüzar Korel üçüncü çocuk için ne dedi?

Magazin dünyasının takip ettiği ünlü çiftlerden olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki çocuk sahibi olan ünlü çiftin üçüncü çocuk düşünüp düşünmediği Bergüzar Korel'e soruldu. Bergüzar Korel yaklaşık bir yıl önce ikinci bebeğini kucağına almıştı. Magazin gazetecilerinin sorusunu cevaplayan Bergüzar Korel üçüncü çocuk için "gelirse başımızla beraber" yanıtını verdi.

Bergüzar Korel'den üçüncü çocuk açıklaması

İstanbul Etiler'de magazin muhabirleriyle karşılaşan Bergüzar Korel ayak üstü sohbet etti. Gözlerin üzerinde olduğu Korel sorulan soruları cevapladı. Muhabirlerin "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusunu da cevaplayan Korel, "Olursa kabulümüz… Seve seve… Ben her zaman çok çocuklu, şen şakrak bir ev hayal etmiştim. Öyle bir planımız yok ama gelirse başımızla beraber" dedi.  

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin 2 oğlu var

Bir klinikte cilt bakımı yaptırdıktan sonra gazetecilerle karşılaşan Korel günlerinin nasıl geçtiğini de anlattı. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Bergüzar Korel, "Cilt bakımı yaptırdım. Genelde evdeyim, şimdi de kendime biraz vakit ayırdım. Çok geç oldu, koştura koştura eve gidiyorum" şeklinde konuştu. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti 2009'da evlenmişti. Ünlü çiftin Ali adını verdikleri ilk çocukları 2010 yılında dünyaya geldi. Uzun bir aradan sonra yeniden anne olan Bergüzar Korel, 2020 yılının Mart ayında küçük oğlu Han'ı kucağına aldı.  

Bergüzar Korel çocuklarını anlattı

Etiler'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bergüzar Korel çocukları hakkında da konuştu. Küçük oğlu Han'ın daha yaramaz olduğunu söyleyen Korel, "Han yaramaz, çok hareketli. Ali'ye 'yapma' derdin dururdu. Ali küçükken sehpa üzerinden hiçbir şey kaldırmadı. Han alıyor, 'yapma' dediğinde gözünün içine bakarak fırlatıyor. Ali ile çok farklılar" diye konuştu. İki başarılı oyuncu olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel uzun zamandır evli olan ünlü çiftlerden. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin, üçüncü çocuğa da olumlu baktıkları Bergüzar Korel'in açıklamalarına yansıdı.

13-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar