Bülent Şakrak Sefirin Kızı’na Veda Etti

Bülent Şakrak Sefirin Kızı’na Veda Etti
Star Tv’nin Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde bir ayrılık daha yalanıyor. Dizide Kahraman Boz karakterini canlandıran Bülent şakrak diziden ayrılıyor.

Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ve bu sezon ikinci sezonu olan Sefirin Kızı’ndan bir ayrılık haberi daha geldi. Son zamanlarda peş peşe ayrılık haberleriyle sarsılan diziden daha önce dizinin kadın başrolü Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül, Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu ve Zerrin Sümer diziden ayrılmışlardı. Bu ayrılıklarla büyük yara alan dizi kendini toparlayabilmek için tuba Büyüküstün’le anlaşmış ve oyuncu Mavi karakteriyle diziye dahil olarak yeni bir hikayenin başlamasını sağlamıştı. Eski hikayeden artık hemen hemen hiçbir şeyin kalmadığı ve yeni bir başlangıç yapan Sefirin Kızı’ndan bir ayrılık haberi daha geldi. Diziye geçen sezon dahil olan ve Kahraman Boz karakterine hayat veren usta oyuncu Bülent Şakrak’ta diziyle yollarını ayırıyor.

Kahraman Boz sefirin Kızı’na Veda Ediyor!

Star Tv’nin pazartesi akşamları yayınlanan ve yeni bir hikaye başlatmaya çalışan Sefirin Kızı’ndan bir ayrılık haberi daha geldi. Kadrosunda yer alan karakterlerle peş peşe yollarını ayıran diziye geçtiğimiz bölümlerde Mavi karakteriyle Tuba Büyüküstün gelmiş ancak dizinin reytinglerinde bir yükselme olmamıştı. Önümüzdeki pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde ise geçen sezon diziye dahil olan ve Kahraman Boz karakterini canlandıran Bülent Şakrak’la da yollar ayrılıyor. Önümüzdeki pazartesi yayınlanacak bölümle diziye veda edecek Bülent Şakrak’ın ayrılığı diziyi nasıl etkileyecek şimdiden kestirmek zor. Ancak reytinglerinde iyi yerlerde olmayan dizi kan kaybetmeye devam etmesi halinde sezon sonunda final yapacak gibi görünüyor.

Bülent Şakrak Kimdir?

Halen Sefirin Kızı adlı dizide rol alan usta oyuncu Bülent Şakrak 26 Ağustos 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin sonunda oyuncu olmak için karar veren Bülent Şakrak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Bugüne kadar pek çok yapımda rol Alan Bülent Şakrak’ın Özellikle Rol Aldığı Yapımlardan Bazıları Şunlardır.

-          Son Mektup

-          Ayrılsak Da Beraberiz

-          Çilek

-          Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede

-          İki Yaka Bir İsmail

-          Son Yaz Balkanlar

-          Arka Sokaklar

-          72. Koğuş

-          İzmir Çetesi

-          Küçük Kadınlar

-          Eyvah Eyvah

-          Kurtlar Vadisi Pusu

-          Eşref Saati

-          Gece Gündüz

-          Zeliha’nın Gözleri

-          Sihirli Annem

-          Kınalı Kar

13-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar