Ünlü Sanatçı Işın Karaca’nın Acı Günü

Ünlü Sanatçı Işın Karaca’nın Acı Günü
Son zamanlarda magazin ve sosyal medyanın gündeminde olan ünlü şarkıcı Işın Karaca anneannesini kaybetti. Ünlü şarkıcı kaybının ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca son zamanlarda özellikle oyuncu, YouTuber ve şarkıcı Merve Boluğur ile yaşadığı polemikle gündeme gelmişti. Ünlü isim Merve Boluğur’un şarkıcı olacağını duyurmasının ardından sende mi güzel kız diyerek tepkisini dile getirmiş ve ikili arasında haftalar süren sözlü polemik bütün magazin basınında ve sosyal medyada yer almıştı. En sonunda her ne kadar aralarında yaşananlar durulsa da her an yeniden başlaması muhtemel bir gerilim oluşmuştu ikili arasında. O günlerden sonra magazin dünyasında fazla yer almayan Işın Karaca bugün yeniden magazin ve sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla anneannesini kaybettiğini açıklaması ve paylaştığı duygusal paylaşım geniş yankı buldu.

Ünlü Şarkıcı Anneannesini Kaybetti!

Ünlü şarkıcı Işın Karaca’nın anneannesi Keziban Cansızoğlu 89 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin anneannesi bir süredir Alzheimer tedavisi görüyordu. 89 yaşında hayata veda eden Keziban Cansızoğlu’nun ardından ünlü isim Işın Karaca duygusal bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Işın Karaca anneannesi hakkında hissettiklerini paylaştı. Pek çok kesimden başsağlığı mesajları alan paylaşım Işın Karac2nın hayranları ve sevenleri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bizde merhum Keziban Cansızoğlu’na Allah’tan rahmet ve Işın Karaca’ya anneannesini kaybından dolayı sabırlar diyoruz.

İşte O Duygusal Paylaşım

Işın Karaca’nın anneannesini kaybından sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Anneannem… Keziban Cansızoğlu 89 yaşında bir Alzheimer hastasıydı. Bu hastalık ile mücadele eden aileler zorluğunu bilir. Sevdiğin, anılarının olduğu, yaşanmışlıkları hatırlamayan canım anneannem Mia’yı hatırlayıp, ismi ile hitap edip ardından 3 hafta sonra vefat eden anneannem. Bu hastalık böyle bir şey işte. Her şeyi unutuyorsun. Nefes almayı bile. Çok fazla soru geldi, anneanneniz Covid miydi diye! Şükürler olsun değildi. Hatta vefatından bir gün önce hastaneye gidilecekti. Daha iyi beslenmesi için tüp takılacaktı midesine. Olmadı. Ama Covid değildi. Şükürler olsun. Rahmetli dedemle ikisi de çok çalışkandı. Hayatları boyunca sabah beşte kalkıp fabrikalarına giderlerdi. Gecenin körüne kadar çalışırlardı. Emekli olduktan sonra da hiç durmadılar. Gezmeye bayılırdı anneannem. Allah’ım ölümün bile hayırlısını versin deriz ya. Çok şükür ki çekmedi anneannem. Annemin de hakkı ödenemez tabi. Annesini pamuklara sarıp baktı. Hayat böyle bir şeymiş. Dilerim ki ben de o yaşları görürü” ifadelerini kullandı.

14-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar