Bergüzar Korel’den eleştirilere yanıt

Bergüzar Korel’den eleştirilere yanıt
Bergüzar Korel ; Ekmeğimi de sonuna kadar hak ediyorum. Ben bu kadarım, ne daha fazla ne daha azı. Şu an bu satırları yazarken yemek arası ve karavanda bebelerimleyim

Bergüzar Korel şu an hangi yapımda rol alıyor? Bergüzar Korel gündeme oturan paylaşımlarda nelerden bahsediyor? Sergen Deveci Bergüzar Korel’in paylaşımları hakkında nasıl bir tepki gösterdi? Güzel oyuncunun paylaşımlarına nasıl yorumlar yağdı? Bergüzar Korel ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

Bergüzar Korel’den eleştirilere yanıt

Güzel oyuncu iştemposu ve yoğunluğundan bir bahsetti gündemin tepesine oturdu. Tabiri caizse bir söyledi bin işitti. Çalışma temposunu dile getirdiği paylaşımlarda yorgun ve morarmış bacaklarının fotoğraflarını paylaşan Korel bunlara yağmur gibi eleştiri gelince bunlara şu şekilde cevap verdi: “"Bölüm başı aldığın ücrete de üzülelim" ve "Dünya para kazanıyor, hep şikayet sanki zorla setlerde" yorumu yapıldı. Instagram hesabından hakkındaki yorumlara cevap veren oyuncu, "İşimi çok seviyorum, işimde yorulmayı, emek vermeyi, zamanın yetmemesini, çocuklarımla sete gelmeyi, bu aile ortamını, repoda koşuşturmayı, mesleğime dair her şeyi çok seviyorum. Burada sizlerle şeffaf olmayı, şakalaşmayı da öyle... Ekmeğimi de sonuna kadar hak ediyorum, işine minnet duyan ve emek veren herkes gibi. Ben bu kadarım, ne daha fazla ne daha azı. Şu an bu satırları yazarken yemek arası ve karavanda bebelerimleyim"

Binlerce yorum yağdı

Amazon Prime dijital platformunda yayınlanacak Düğüm dizisinin çekimlerine devam eden Bergüzar Korel sette ne kadar yorulduğunu sosyal medya hesabından fotoğrafların üzerine “ Gece  çekimlerini gerçekten gece yapmıyorsunuz değil mimesela? Oynarken yanınızda lafları söyleyen biri var di mi, o kadar sözü aklınızda tutmuyorsunuz!”, “Mesela o morluklar, tokatlar falan hep rol di mi? “, “Biz oyuncuların çok eğlenceli bi hayatı var yaaa..” notlarını ekleyip paylaşınca olanlar oldu ve gündem değişti. Herkes bu paylaşımların altına "Bölüm başı aldığın ücrete de üzülelim" ve "Dünya para kazanıyor, hep şikayet sanki zorla setlerde" gibi binlerce yorum yağdı.

Sergen Deveci de bir video paylaştı

Hatta ölümden dönen ünlü oyuncu Sergen Deveci, Bergüzar Korel'in bugüne kadar yaptığı tüm "iş" paylaşımlarını bir araya toplayarak "Madalyonun gerçekten diğer yüzü ya da çok zorlanan bir diğer oyuncu" notuyla bu güldüren videoyu paylaştı ve Korel'i ti'ye aldı. Deveci’ye de Korel’e de hak veren pek çok yorum paylaşıldı.

07-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler