Füsun Demirel’den Çöp Adam’a hüzünlü veda

Füsun Demirel’den Çöp Adam’a hüzünlü veda
İzlenme oranlarında bir türlü istenilen rakamlara ulaşamayan Star TV’nin büyük oranda bel bağladığı Çöp Adam dizisi yeni sezonda da yapımcısının ve yayıncısının yüzünü güldüremedi

Çöp Adam dizisi niçin ekranlara veda ediyor? Çöp Adam dizi başrolünü hangi isimler paylaşıyor? Dizi oyuncuları ve karakterleri kimler? Füsun Demirel duygusal veda mesajında neler söylüyor? Çöp Adam dizisi ve Füsun Demirel hakkında merak ettikleriniz yazımzıda. İşte detaylar ….

Füsun Demirel’den Çöp Adam’a hüzünlü veda

Büyük umutlarla geçen sezon ekranlara merhaba diyen Çöp Adam dizisi maalesef bir türlü istenileni eremedi. İzlenme oranlarında bir türlü istenilen rakamlara ulaşamayan Star TV’nin büyük oranda bel bağladığı Çöp Adam dizisi yeni sezonda da yapımcısının ve yayıncısının yüzünü güldüremedi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu gibi çok ünlü ve başarılı iki isme yer veren Çöp Adam dizisinin 30. Bölümde ekranlara veda edeceğinin duyulması karşısında dizide Aysel karakterine hayat veren usta oyuncu Füsun Demirel ““Çöp Adam dizisinin son çekim günündeyiz. Biraz hüzün var. Çünkü hem birbirimizle vedalaşmak, hem oynadığımız karakterle vedalaşmak çok kolay bir şey değil bizler için… Ne yapalım? Güzel bir işti… Ama her şeyin bir sonu var. Yeni projelerle tekrar sizlerle birlikte olacağız. Bu sefer bakalım karşımıza ne çıkacak? Bana hangi karakter çıkacak bakalım…” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Çöp Adam dizisi oyuncuları ve karakterleri

Çarşamba günü final bölümü ile ekran macerasına son verecek olan dizi ekibinde ve oyuncularda hüzün hakim. İkinci sezona senarist değişikliğinin yanı sıra pek çok oyuncusu ile de yollarını ayıran Çöp Adam dizisinin setinde son gününde ortama hüzünlü bir hava hakimdi.  İlk bölümden beri dizide yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde; “Engin Altan Düzyatan            Tamer, Elçin Sangu         Peri, Sedef Avcı               Berrin, Füsun Demirel  Aysel, Salih Kalyon          Bülent, Elçin Afacan  Meryem, Ali Yoğurtçuoğlu          Seko, Hülya Şen               Nesrin, Cankat Aydos Yavuz, Büşra Çam             Begüm, Şeyda Terzioğlu             Funda, Selen Domaç      Ahu, Fatih Koyunoğlu    Selim, Gülizar Nisa Uray               Damla, Sinan Albayrak                Tamer'in çocukluğu, Eylül Uğan                Meryem'in çocukluğu, Mayra Narin       Peri'nin çocukluğu, Kerim Tuna Kaba                Can, Fatih Serbest          Hasan, Hira Koyuncuoğlu             Dilber, Tilbe Saran Terapist, Lilâ Gürmen              İpek, Ezgi Çelik                Elit, Derya Alabora          Viran, Aytek Şayan         Sarp, Soner Türker         Azer, Sevgi Temel           Naz, Mert Ali Yavuzcan             Sarper.”

08-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar