Bergüzar Korel’e Kim Kaset Şantajı Yapıyor?

Bergüzar Korel’e Kim Kaset Şantajı Yapıyor?
Güzel ve başarılı oyuncu Berüzar Korel'e kaset şantajı mı yapılıyor? Bir magazin programına katılan güzel oyuncunun kardeşi Zeynep Korel'den çarpıcı iddialar! İşte detaylar!

Ünlü dünyasında zaman zaman görmek istemediğimiz gelişmeler yaşanıyor maalesef. Bu onların hayranlarını hem üzüyor hem de bu dünyanın da dertsiz tasasız olmadığını gösteriyor. Son günlerde üzülen ve dolayısıyla hayranlarını da üzen ünlülerin başında ünlü oyuncu Bergüzar Korel geliyor. İddialara göre ne yazık ki başarılı ve güzel oyuncunun başı bu günlerde şantajla dertte. Güzel oyuncunun Amerika’da yaşayan ablası bir magazin programına, annesi Hülya Hanım ve kız kardeşine açtığı davayla ilgili bilgiler verdi. Anlatılanlara göre ne yazık ki Bergüzar Korel’in yaşadığı filmlerde yaşanılan olaylara benziyor. Umuyoruz ki bunlar gerçek değildir ve bu iddialar asılsızdır. İşte iddia haberin detayları!

Ünlü Oyuncuya Kaset Şantajı!

Bergüzar Korel’in Amerika’da yaşayan ablasının bir programa bağlanarak anlattığı iddialara göre, güzel oyuncu bu günlerde zor anlar yaşıyor. Olayı anlatan Bergüzar Korel’in kardeşi Zeynep Korel’in iddialarına göre “Emel Müftüoğlu Bergüzar Korel’i arayarak bir telefon numarası veriyor ve bu numarayı aramasını söylüyor. Güzel oyuncu numarayı aradığında telefona çıkan bir kişi Bergüzar Korel’e kardeşinin kendisine bir kaset sattığını ve para vermesi halinde kaseti kendisine teslim edebileceğini söylüyor. Bunun üzerine güzel oyuncu Bergüzar Korel panikliyor ve annesiyle birlikte telefon numaralarını değiştiriyor. Zeynep Hanım gelişmeleri anlatırken “korkmalarına gerek yok çünkü ortada kaset falan yok” ifadelerini kullanıyor. Tabi bütün bunlar gerçek mi değil mi bilinmiyor, zira başta da belirttiğimiz gibi bu anlatılanların hepsi birer iddia.

“Bergüzar Korkmasın Bildiklerimi Anlatmam!”

Programa açıklamalarına devam eden Zeynep Korel “aslında bunları kız kardeşi ve annesine ulaşıp söylemek istediğini ancak maalesef aralarında bir iletişim olanağı kalmadığı için programa bağlanarak bunları program aracılığı ile duyurmak zorunda kaldığını” belirtiyor. Zeynep Korel, bazı bildikleri olduğunu ve bunların hiçbirini anlatmayacağını ayrıca belirtiyor. Zeynep Korel “babam hiçbir zaman aile olamadık derdi, haklıymış” ifadelerini kullanırken ailesiyle arasında duygusal bağların koptuğunu belirterek annesi için “çHülya Hanım evlat ayırmanın bedelini ödeyecek” açıklamalarında bulundu. Umuyoruz ki aile kendi içinde yaşadığı bu sorunları kimse kırılmadan çözmenin bir yolunu bulur ve güzel oyuncu Bergüzar Korel ve annesi ile kız kardeşi Zeynep Hanım arasında bir sorun kalmaz.

29-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar