Çukur 82. Bölüm izle

Çukur 82. Bölüm izle
Reytinglerde zirveyi kimselere vermeyen Çukur 82. bölüm izle. Çukur yeni bölümde neler olacak? İşte 3.Sezon 15.Bölümü tek parça izlemek için detaylar..

Çukur 82. bölüm izle; Yeni bölümü heyecanla beklenen dizisi Çukur bu akşam 3.Sezon 15.Bölümü ile ekranlara geliyor. Pazartesi akşamları diğer rakiplerini büyük bir farkla geride bırakan Çukur 82. bölüm tek parça izlemek için tüm detaylar..

Dizi hayranlarının ilk bölümden itibaren heyecan ve ilgi ile takip ettiği dizi Çukur her hafta olduğu gibi bu haftada aksiyon dolu yeni bölümüyle karşınıza çıkıyor. Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümde Yamaç'ı sürekli ateşlerin arasından kurtaran gizemli kişinin Mahsun olduğu ortaya çıkıyor. Yamaç ortaya çıkan bu durum karşısında çok şaşırıyor. Son sahnede Yamaç'la birlikte dizinin hayranlarını da şaşkınlığını gizleyemedi. Peki Çukur 82. yeni bölümde neler olacak? Çukur yeni bölüm 82. bölüm tek parça izle..

ÇUKUR (82. BÖLÜM) YENİ BÖLÜM İZLE

Berkay Ateş'in hayat verdiği Mahsun karakteri Çukur'a konuk oyuncu olarak mı geliyor, yoksa Mahsun ve Yamaç birliği mi başlıyor? Mahsun’un geri gelmesiyle Yamaç onunla yüzleşme yaşayacak. Yamaç’ın onlarca kez hayatını kurtaran Mahsun affedilecek mi? Durumu kötü olan Cumali kendine geldikten sonra karşılaşacağı ilk tehlikede yanında yine Damla’yı bulacak. Diğer yandan Vartolu Sadettin Almanya’daki macerasının sonuna yaklaşırken peşinde olduğu şeyi sonunda elde edecek. Karaca ve Azer’in heyecan ve tutku dolu kapışmaları izleyenleri yine ekrana kilitleyecek. İşte Çukur 82. bölüm izlemek için tüm detaylar..

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Azer'in saldırısı sonucunda ağır yaralanan Cumali için herkes seferber olur. Yamaç'ın bir sevdiğini daha kendisi yüzünden ölmesine tahammülü kalmamıştır. Bir oğlunu daha kaybeden Fadik, Sultan ile çocukları arasındaki savaşı bitirmek için teklif götürür. Karaca'yı Yamaç ve Azer'in arasındaki savaşı bitirmek için Sultan'dan oğluna eş olması isteyen Fadik'in teklifi Sultan tarafından kabul edilecek. Bu duruma Karaca'da olumlu yaklaşacak.

Abilerinin intikamını almak için Azer'in evine baskın yapan Selim ve Yamaç karşılarında Karaca'yı görünce büyük şok yaşayacaklar. Karaca'nın Azer'in yanında olmasına tepki gösteren Yamaç ve Selim, Sultan'ın tepkisiyle karşılacak. Diğer tarafta Yamaç'ı iki saldırıdan kurtaran gizemli kişi nihayet belli oluyor. Lunapark'ta saldırıya uğrayan Yamaç yine köşeye sıkıştığı noktada gizemli kişi ortaya çıkacak ve Yamaç'ı kurtarmak için hamle yapacak ancak bu sefer yaralanacak. Yamaç kendisini kurtaran kişinin kim olduğunu öğrenmek için yanına gidip maskeyi kaldırdığında kendisini kurtaran kişinin Mahsun olduğunu görür.

 

30-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler