Show Tv'nin Yılbaşı Programı Gündüz Başlayıp Gece Yarısına Kadar Devam Ediyor!

Show Tv'nin Yılbaşı Programı Gündüz Başlayıp Gece Yarısına Kadar Devam Ediyor!
Tüm dünya yeni bir yıla girmeye hazırlanırken televizyon kanalları da yılbaşı programlarıyla seyirciyi kendi ekranına çekmek için çalışıyor. İşte Show Tv'nin yılbaşı yayın akışı!

Yılbaşı yaklaşıyor. Yeni bir yıl, yeni heyecanlar, yeni beklentiler... Her ne kadar birçoğumuzun hayatında çok fazla şey değişmese de yine de heyecanlı bir olay yeni bir yıla girmek. Eskiden daha heyecanlı, daha neşeli geçerken son yıllarda bu gittikçe azalır oldu. Televizyon kanalları yeni yıla özgü programlar, eğlnceler, müzik, yarışma programları, hatta kendi bünyelerinde yeni yıl için çekilişler bile yaparlardı. Şimdilerde ise çbu daha bir azaldı. Kanallar sadece yayın akışlarını yeni yıl için birazcık değiştirir oldu. Asıl yayınlarının içinde küçük bir bölüm ayrır oldular yeni yıl için. Ancak 2019'dan 2020'ye girerken bu biraz olsun değişmiş gibi görünüyor. Kanallar yeni yıliçin hazırlıklarını bu sene daha bir coşkulu hazırlıyorlar. Bu kanalların başında gelen Show Tv'de yeni yıl için gün boyu yayınlar yapmaya karar verdi. İşte detaylar!

Gündüz Başlayıp Gece Yarısına Kadar Yılbaşı!

Show Tv 2019'dan 2020'ye girilirken gün boyu yılbaşı özel programlarıyla seyircisini kendi ekranına bağlamaya çalışıyor. Kanal 31 Aralı 2019 günü başlayacak yılbaşı programlarını 01 Ocak 2020'nin ilk saatlerine kadar devam ettirecek. Seyirci için coşkulu bir yayın yapmak isteyen kanal bunun için eğlenceden yarışmaya kadar bütün programlarının içeriğini yılbaşına özgü bir hale getirdi. Özellikle Çocuktan Al Haberi ve Güldür Güldür Show programları yılbaşı için özel olarak hazırlandı. Seyirvi için sürprizlerin de yer alacağı programlar yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek. 

Show Tv Yılbaşı Yayın Akışı!

Show Tv bu yıl başına özel olarak hazırlanıyor. 2029'un bitmesine ve 2020'nin girmesine sayılı günler kala kanalların yılbaşı yayın akışları belli olurken Show Tv bu yıl başı için oldukça iddialı. Kanal 2019'dan başlayıp 2020'nin ilk saatlerine kadar seyircisine yılbaşı programları vadediyor. İşte Show Tv'nin Yılbaşına özel yayın akışı. 

08.00     Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

10.30     Kayıp Efsane

12.45     Yılbaşı Sürprizi (Yeni Bölüm)

15.00     Zahide Yetiş'le (Canlı)

18.45     Show Ana Haber (Canlı)

20.00     Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel

21.45     Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel

01.00     Klip Show 2019 (Yeni Bölüm)

28-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar