Berk Oktay hayatının aşkını Savaşçı dizisinde buldu!

Berk Oktay hayatının aşkını Savaşçı dizisinde buldu!
Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay, aynı diziden rol arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile yaşadığı aşkı herkese duyurdu.

FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Savaşçı dizisinin başrolünü üstlenen Berk Oktay, olaylı boşanmasının ardından hayatının aşkını buldu. Daha önce Savaşçı dizisinde birlikte rol alan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy arasındaki aşk açığa çıktı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un Savaşçı'daki aşkı gerçek oldu

2017 yılında ekrana gelmeye başlayan Savaşçı dizisinde Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'u partner olarak başrollerde izlemiştik. Yıldız Çağrı Atiksoy, 2018 yılında diziden ayrılmıştı. İkilinin yolları bir kez daha kesişti ancak setlerde değil. Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ile olan fotoğrafını "Rabbimin armağanı... Sefa geldi gönlüme..." notuyla paylaşarak aşkını itiraf etti. 

Çiçeği burnunda çift kameralara yakalandı

İkili daha sonra dün gündüz saatlerinde sokakta kameralara yakalandı. Bir arkadaşlarıyla yedikleri yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Berk Oktay her şeyin çok yeni olduğunu ve oldukça iyi bir enerjiye sahip olduklarını ifade etti. Savaşçı dizisinin ardından Merve Özbey'in doğum gününde yeniden bir araya geldiklerini ve sonrasında aralarında bir şeylerin başladığını söyledi. İlk adımı kimin attığının sorulması üzerine Yıldız Çağrı Atiksoy karşılıklı oldu cevabını verdi. Basın mensupları ikiliyi daha önce bir kafede görüntülediklerini ve iki arkadaş gibi kahve içiyior gibi göründüklerini söyledi. Yıldız Çağrı Atiksoy ise tesadüf eseri bir araya geldiklerini ifade etti. Çift, bir araya gelmelerinin biraz da tesadüfe bağladıklarını söylediler.

Bunun yanında işleriyle ilgili de konuştular. Şimdilik tatil planları olmadığını, daha çok projelere yöneldiklerini ifade ettiler. Şampiyon dizisinde rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy'un dizisinin sona ermek üzere olduğunu söylerken, Savaşçı dizisinin 5. sezon tarihinin netleşmesiyle birlikte tatili düşünebileceklerini sözlerine eklediler.

Şubat ayında Merve Şarapçıoğlu'ndan boşanmıştı

Berk Oktay, 2016 yılında Merve Şarapçıoğlu ile evlenmişti. 2018 yılında özel fotoğrafları hacklenen çiftin arası açılmıştı. Karşılıklı olarak birbirlerine yönelttikleri suçlamalarla magazin gündemine oturmuşlardı. Yaklaşık 2 yıllık boşanma sürecinin ardından bu yılın başında boşandılar. O dönemden bu yana Berk Oktay'ın özel hayatıyla ilgili herhangi bir bilgi sahibi değildik. Ta ki Yıldız Çağrı Atiksoy ile olan birlikteliğini duyurana dek.

31-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar