Bir Küçük Gün Işığı 20. bölüm izle

Bir Küçük Gün Işığı 20. bölüm izle
Bir Küçük Gün Işığı 20. bölüm izle; Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 20. yeni bölümü ile herkesi ekranları başına kilitleyecek.

Bir Küçük Gün Işığı 20. bölüm izle; Yeni sezonun yepyeni dizileri arasında yer alan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde bu hafta bomba gibi olaylar yaşanacak. Her hafta Pazartesi günleri yeni bölümü ile ekranlarda olmaya devam eden Bir Küçük Gün Işığı dizisinde komaya giren Cemil uyanıyor? Peki Cemil herşeyi itiraf edecek mi? Bir Küçük Gün Işığı ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntıları sizler için derledik.

Başrollerinde Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz'ün yer aldığı Atv dizisi Bir Küçük Gün Işığı oyuncu kadrosunda, Şeyma Korkmaz, Azra Aksu, Yılmaz Bayraktar, Güneş Hayat, Eda Özerkan, Beran Kotan, Gizem Ünsal, Yiğit Yapıcı, Cansu Senem, Nail Kırmızıgül ve Melis Gürhan yer almaktadır.

NG Medya öncülüğünde seyircisi ile buluşan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Senaryosu ve ve oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde bu hafta büyük olaylar yaşanacak. Geçtiğimiz hafta yaşananların ardından  gözler yayınlanacak yeni bölüme çevrildi. Peki Bir Küçük Gün Işığı bu hafta neler olacak? Hep birlikte inceleyelim.

Bir Küçük Gün Işığı 20. bölüm izle

Bir Küçük Gün Işığı 20. bölüm fragmanında yıllardır yatalak olan Cemil'in konuşmaya başladığını görüyoruz. Bu durumda Ümran için büyük bir tehdit oluşturacaktır. Öte yandan Fırat'ın ise ' Babam uyandığı için evde herkes mutlu, Elif Hariç' sözleri bölüme damga vuracak. Peki Cemil herşeyi itiraf edecek mi? Tüm detaylar 23 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak Bir Küçük Gün Işığı 20. bölüm'de yayınlanacak.

Bir Küçük Gün Işığı geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Atv kanalının sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bir Küçük Gün Işığı 19. bölümde, Cemil'i iten kişinin Ümran olduğunu öğrenen Elif, şoka uğrar. Bununla beraber geçmişe dönük bi sürü sırra tanıklık eden Elif, Ümran ile arasındaki sorunları çözer. Öte yandan Fırat'a haksızlık ettiğini düşünen Elif, sevgisine yenil düşer. Elif ile Fırat artık her ne kadar da geç olsa balayına giderler.

23-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar