Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden evlilik açıklaması

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden evlilik açıklaması
Daha önceden evlilik kararı alan ancak pandemiden dolayı erteleyen çift, ne zaman evleneceklerine dair soruya cevap verdi.

Yasak Elma dizisi oyuncusu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden evlilik açıklaması hayranlarını sevindirdi. Popüler dizilerde başarıyla rol alan ünlü çift, ne zaman evleniyor? Evlilik planları yapan Berk Oktay ve Yıldız Çağır Atiksoy kimdir? Şimdi detaylar

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden evlilik açıklaması

Daha önceden evlilikleri gündeme gelen Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy, Etiler'de objektiflere takıldı. Magazin muhabirleriyle sohbet eden çift, ne zaman evleneceklerini açıkladı. Daha önceden evlilik kararı alan ancak pandemiden dolayı erteleyen çift, konuya dair soruyu cevaplandırdı. Yıldız Çağrı Atiksoy, “Berk’e kalsa kalsa 'Hemen evlenelim' diyor ama ben düğün, dernek, kına gecesi çok istediğim için bekleme taraftarıyım" derken Berk Oktay ise "Hemen bir nikah dairesine götürüp işi bitirmek istedim ama pek yanaşmadı" açıklamasını yaptı.

'İyi ki doğdun kadınım'

Geçtiğimiz ay Berk Oktay, arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutlayarak dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu Berk Oktay, "Kadınım... Ömrün hep kalbinin temizliği gibi pür, ruhun kadar huzurlu geçsin... İyi ki doğdun" notuyla doğum gününü kutlamıştı.

Sürpriz Evlilik Teklifi

Evlilik teklifinin ardından müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan Berk Oktay aynı kareyi paylaştıkları bir paylaşım yaptı. El ele tutuştukları bu kareyi, "Beraber yaşlanalım mı?' dedim, 'Evet' dedi" notuyla yayınlayan Berk Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı ‘Seninle tüm dünyamı değiştirmeye hazırım’ mesajıyla Yıldız Çağrı’ya evlilik teklif etmişti. Teklifi değerlendiren Yıldız Çağrı Atiksoy da ‘Bir ömür elini bırakmamaya’ cevabını vererek teklifi kabul etmişti. Canlitv olarak ünlü çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir?

1986 İzmir doğumlu Atiksoy, İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro ve oyunculuk eğitimi aldı. 2005 yılında Aşk Oyunu dizisiyle kariyerine başlayan Atiksoy, halen Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterini canlandırıyor.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2019- Şampiyon

2017-2018 Savaşçı

2014-2015 Yedi Güzel Adam

2013 Görüş Günü Kadınları

2010 - 2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki

2008-2009 Kayıp Prenses

2007 Yersiz Yurtsuz

2006 Ah İstanbul

2005 Aşk Oyunu

14-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar