Mucize Doktor'un final tarihi belli oldu

Mucize Doktor'un final tarihi belli oldu
Bir final haberi de Mucize Doktor dizisinden geldi. Sevilen dizi Mucize Doktor'un final tarihi belli oldu. Mucize Doktor için beklenmedik bir şekilde final kararı alındı.

Televizyon dünyası bir yandan yeni dizi haberleriyle gelirken diğer yandan final kararları alıyor. Birçok sevilen dizi final yaptı. Fox Tv'de yayınlanan MF Yapım imzalı Mucize Doktor dizisi için de final kararı alındı. Mucize Doktor dizisi 2019 yılında yayına başlamış ve en çok izlenen dizilerden biri olmayı başarmıştı. Taner Ölmez'in otizmli bir doktor olan Ali Vefa karakteriyle muhteşem bir performans sergilediği Mucize Doktor final yapacak. MF Yapım ve Fox Tv tarafından alınan kararla Mucize Doktor'un final tarihi belirlendi. Mucize Doktor hangi bölümde final yapacak?

Mucize Doktor ne zaman final yapacak?

Fox Tv'de perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisi için final kararı verildi. Birçok başarılı ismi kadrosunda toplayan Mucize Doktor 64. Bölümde final yapacak. Mucize Doktor 62. Bölüm 13 Mayıs Perşembe akşamı yayınlandı. Alınan karara göre Mucize Doktor dizisi 27 Mayıs perşembe akşamı son bölümü ile ekranda olacak. Mucize Doktor, Taner Ölmez, Onur Tuna, Serkan Keskin, Sinem Ünsal, Bihter Dinçel, Zerrin Tekindor gibi birçok yıldız ismi kadrosunda barındırıyordu. Seyirci tarafından da tam not alan Mucize Doktor dizisi her hafta farklı sağlık hikayeleri ile ekrana geliyor. Bir hastane ve o hastane kadrosunda yer alan başarılı sağlık personelinin hayatı ekrana yansıyordu.

Mucize Doktor nasıl veda etti?

Otizm hastalığına da farkındalık oluşturan Mucize Doktor dizisi finale gidiyor. Mucize Doktor sosyal medya hesabından final tarihi hakkında bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre Mucize Doktor 64. Bölümde final yapacak. Mucize Doktor sosyal medya hesabından oldukça duygusal bir veda mesajı yayınlandı. O mesajda, "Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…" ifadeleri kullanıldı.

14-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar