Berkcan Güven'in anneannesi neden öldü? Şahide Türe kimdir?

Berkcan Güven'in anneannesi neden öldü? Şahide Türe kimdir?
Ünlü fenomen Berkcan Güven'in acı günü. Berkcan Güven'in anneannesi Şahide Türe öldü mü? Bercan Güven'in anneannesi neden öldü? İşte tüm merak edilenler…

Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven'in anneannesi Şahide Türe'den acı haber geldi. Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi bulunan Berkcan Güven ve ailesinin acı günü. Ünlü Youtube fenomeni Berkcan Güven ve anneannesi sosyal medyadan tanınıyordu. Birçok videosunu anneannesi Şahide Türe ile birlikte çeken Berkcan Güven'in anneannesi vefat etti. Berkcan Güven gibi fenomene dönüşen Şahide Türe'nin acı haberi Berkcan Güven'in babası tarafından verildi. Berkcan Güven'in anneannesi neden öldü? Şahide Türe ne zaman öldü? Şahide Türe'nin vefatı Güven ailesini yasa boğdu.

Şahide Türe vefat etti

Beraber çektikleri videolar nedeniyle Berkcan Güven'in takipçileri tarafından yakından tanınan Şahide Türe'nin vefat haberi geldi. Berkcan Güven'in babası Burhan Güven acı haberi yine sosyal medya hesabından paylaştı. Ailecek çektikleri videolar nedeniyle tanınana Güven ailesi bir ferdini kaybetti. Sosyal medya kullanıcıların sevgisini kazanan Şahide Türe hayatını kaybetti. Haberi veren Burhan Güven kayınvalidesi Şahide Türe'ye duygusal sözlerle veda etti. Burhan Güven yaptığı paylaşımda, "Melekler seninle olsun evlatlarımın anneannesi. Yüreklerinizdeki sevgiyi, dudaklarınızdaki duayı, bu kez onlara gönderin. Türkiye'nin sevdiği insan en sevdiğine kavuştu" ifadelerini kullandı.

Berkcan Güven kimdir? Şahide Türe kimdir?

Berkcan Güven, 2014 yılından beri çektiği Vine ve videolarla fenomenleşen bir sosyal medya içerik üreticisi. İstanbul'da 30 Mayıs 1996'da doğan Berkcan Güven ünlü YouTuber ve şarkıcıdır. Berkcan Güven birçok popüler şarkıda imzası olan isimdir. Şarkılarının yanında özellikle anneannesi ve kardeşiyle çektiği videolar milyonlarca izlenmeye ulaşmıştır. Ünlü Youtube fenomeni Berkcan Güven kadar ailesi de tanınır hale gelmiştir. Berkcan Güven'in anneannesi olan Şahide Türe de bu videolar sayesinde tanınmış ve çok sevilmişti. Sosyal medyada markalaşan Şahide Türe 93 yaşında vefat etti. Berkcan Güven anneannesi Şahide Türe adına bir Youtube kanalı açmış ve oradan paylaştığı ilk video kısa sürede 100 bin aboneye ulaşmıştı. Şahide Türe bu kanal sayesinde kendi adıyla bir fenomene dönüşmüştü.

28-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar