TJK Tv canlı izle!

TJK Tv canlı izle!
TJK Tv, 2004 yılından bu yana at yarışına dair programlarını aksatmadan veriyor. Seyirci TJK Tv'yi nasıl canlı izleyebileceğini ve frekanslarını merak ediyor.

Ülkemizde ilk ve tek olarak canlı olarak at yarışı veren kanal olan TJK TV'nin frekansı merak ediliyor. izleyici araştırıyor, her gün aksatılmadan canlı koşulan at yarışlarını canlı yayınla ekranlara getiren TJK TV canlı nasıl izlenir? TJK Tv frekanslarına nasıl ulaşılabilir? Şimdi detaylar

TJK Tv canlı izle!

Tam adı Türkiye Jokey Kulübü Televizyonu olan TJK Tv, Türkiye Jokey Kulübünün yayın organı olarak 2004 yılından bu yana at yarışına dair programlarını aksatmadan veriyor. Seyirci TJK Tv'yi nasıl canlı izleyebileceğini ve frekanslarını merak ediyor. 1950 yılında kurulan Türkiye Jokey Kulübü Türkiye'de at yarışlarını organize eden tek kuruluştur. Seyircilerin at yarışlarına yoğun ilgi göstermesiyle 2004 yılından bu yana yayıncılık yapan TJK Tv, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yer alan Veli Efendi Hipodromunundan kesintisiz canlı yayın yapıyor. Logosunda 2 tane at ve 4 tane nal resminin altında Türkiye Jokey Kulübü kuruluş tarihi olan 1950 ibaresi yer alan TJK Tv, günün belli vakitlerinde canlı yayınlanan at yarışları bitiminde ve öncesinde yarışa dair değerlendirme programları yapıyor. Haftaya bakış isimli program ile bir hafta boyunca yapılan yarışlar ile ilgili analizler ve diğer haftaya dair saptamalarla dikkat çeken TJK TV, Yarış zamanı programı ile yarış anındaki heyecanlı anlar seyirciye naklen aktarıyor. Yarış sonrası programın da ise jokeyler ve at sahipleri ile canlı röportaj yapan TJK Tv az da olsa "Yurt Dışı Yarış Özel" programında yabancı bir ülkede yapılan yarışlara dair bilgilendirme yapabiliyor. 

TJK Tv Nasıl İzlerim?

Atyarışlarını canlı izlemek için TJK Tv kanalını izlemek isteyenler için çeşitli seçeneklerin yer aldığı bazı alternatifler şöyle: 
1- Anten yayını olarak Eutelsat 7B üzerinden 10845 H 30000 5/6 frekansları girilmek sureti ile izlenebilır..
2- Digitürk 81. kanal, D SMART 74. kanal, Tivibu 83. kanal ve Filboi 11012 V 30000 5/6 frekansları üzerinden kanalı izleme imkanı var.

3- Tjk TV Frekans Değerleri:
Uydu: Eutelsat 7C (7.0E)
Frekans: 11678 Mhz
Polarizasyon: Horizontal (Yatay)
Symbol Rate: 30.000 Ms/s
FEC: 5/6
Modulasyon : DVB-S2 gPSK

4- Uydu: Türksat 3A(42.0E)
Frekans: 11180 Mhz
Polarizasyon: Horizontal
Symbol Rate: 30.000 Ms/s
FEC: 5/6
Modulasyon : DVB-S2 gPSK

TJK TV ve TAY TV Yayın Akışı ne zaman yayınlıyor?

Adana, Kocaeli, Bursa gibi birçok il ve ilçede at yarışlarının yapıldığı Türkiye'de yarışseverler, canlı yayınları TJK ve Tay Tv canlı yayınlarını radyolardan da dinleyebiliyor. Yarışseverler ister evde ister işyerinde ister seyahatte olsun radyo dinleyebildikleri her ortamda hatta bir cep telefonuyla yerde at yarışlarını anında dinleyebiliyor.

28-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler