Beşiktaş - Braga maçı canlı izle

Beşiktaş - Braga maçı canlı izle
UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda 0 puanla son sırada bulunan Beşiktaş, evinde Braga'yı ağırlayacak. Beşiktaş - Braga maçı canlı izle

Maçı Canlı İzlemek İçin Tıklayın

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Cumartesi akşamı Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içi mesaisi verecek. Siyah beyazlılar bu akşam saat 19:55'te Portekiz temsilcisi Braga'yı ağırlayacak. Yeni sezonla birlikte hoca değişikliği yaşayan Beşiktaş'ın başına Abdullah Avcı yer alıyor. Başarısız sonuçlar alan Beşiktaş'ta yönetim geçtiğimiz gün yapılan seçimle birlikte değişti. Fikret Orman'dan boşalan başkanlık koltuğuna Ahmet Nur Çebi geçti. Alınan başarısız sonuçlar nedeniyle Beşiktaş taraftarının bir numaralı hedefi Abdullah Avcı. Çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş, Braga karşısında galip gelerek, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki ilk galibiyetini almak istiyor. Daha önce Slovan Liberec ve Wolverhampton ile karşılaşan Kara Kartal, iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş - Braga maçı internetten nasıl canlı izlenir? Beşiktaş - Braga maçı canlı izle.

Beşiktaş - Braga maçı internetten nasıl canlı izlenir?

Beşiktaş ile Braga arasındaki UEFA Avrupa Ligi K Grubu 3. maçı beIN Sports HD 1 ekranlarından şifreli olarak futbolseverlerle buluşacak. beIN Sports HD 1 kanalını evinize Digitürk bağlatmadan izleme imkanına sahipsiniz. beIN Connect sitesi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını internet üzerinden izleme imkanı sunuyor. Peki Beşiktaş - Braga maçı beIN Connect üzerinden nasıl izlenir? beIN Sports HD 1 kanalını izleyebilmek için beIN Connect Spor Extra+ paketine sahip olmanız gerekiyor. Spor Extra+ paketi için iki seçenek bulunuyor. Aylık paket almak isterseniz 44 TL ödemeniz gerekiyor. Yıllık paket ise 264 TL olarak belirlenmiş. Size uygun gelen Spor Extra+ paketini satın aldıktan sonra Beşiktaş - Braga maçını internet üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Lig K Grubu'ndaki kalan maçları

Beşiktaş, bu akşam saat 19:55'te Vodafone Park'ta Portekiz ekibi Braga'yı ağırlayacak. Bu maçın arından gruptaki ilk maçlar tamamlanmış olacak. Beşiktaş, son üç maçta sırasıyla Braga, Slovan Liberec ve Wolverhampton takımlarıyla karşılaşacak. Braga - Beşiktaş maçı 7 Kasım tarihinde, Beşiktaş - Slovan Liberec maçı 28 Kasım tarihinde ve Wolverhampton - Beşiktaş maçı 12 Aralık tarihinde oynanacak.

24-10-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar