Savaşçı Üsteğmen Funda (Müjde Uzman) kimdir?

Savaşçı Üsteğmen Funda (Müjde Uzman) kimdir?
Müjde Uzman, Savaşçı dizisinde Üsteğmen Funda karakterine can veriyor. Savaşçı dizisi Üsteğmen Funda (Müjde Uzman) kimdir?

Savaşçı dizisi her Pazar akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarak Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Nazan Diper, Ogeday Girişken, Göken Gökçebağ, Serkan Kuru, Bahadır Buyruk, Zerrin Sümer, Alp Öyken gibi isimlerin rol aldığı dizide Müjde Uzman da rol alıyor. Müjde Uzman, Üsteğmen Funda Turaç karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Savaşçı dizisi Üsteğmen Funda (Müjde Uzman) kimdir?

Müjde Uzman kimdir?

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açtı. İlk olarak kendisini model olarak görsek de sonrasında şansını VJ olarak denemiştir. Son olarak ise tanınırlık elde ettiği oyunculuğu yapmaya başladı.Oyunculuk kariyerinde rol aldığı ilk yapım, 2008 yılında Kanal 1'den ekrana gelen ve Deniz Uğur, Murat Aygen, Zeyno Gönenç, Emre Karayel, Serenay Sarıkaya, Zeynep Kumral ve Recep Aktuğ'un rol aldığı Paramparça Aşklar dizisinde rol aldı. Müjde Uzman, bu dizide Nil karakterine hayat verdi. 2010 yılında ATV'den ekrana gelen, oyuncu kadrosunu Nejat İşler, Olgun Şimşek, Aslı Tandoğan, Mert Fırat, Erkan Can, Selen Seyven, Deniz Bozkurt, Nergis Çorakçı ve Haldun Boysan'ın oluşturduğu Kapalı Çarşı dizisinde rol aldı. Aynı yıl Nehir Erdoğan, Emre Kızılırmak, Orhan Kılıç, Macit Sonkan, İpek Özkök, Selim Akyalçın, Nazan Diper'in rol aldığı Aşk Bir Hayal dizisinde rol aldı. Müjde Uzman da yolu Muhteşem Yüzyıl ile kesişenlerden. Güzel oyuncu 2011 yılında Show TV'den ekrana gelen ve Halit Ergenç, Meryem Üzerli, Nur Fettahoğlu, Selme Ergeç, Burak Özçivit, Filiz Ahmet, Selim Bayraktar, Pelin Karahan, Nebahat Çehre ve Mehmet Günsür gibi birbirinden önemli isimlerin rol aldığı dizide rol aldı ve Armin karakterine can verdi. Müjde Uzman yakında dönemde 20 Dakika, Kiralık Aşk ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde rol aldı. Müjde Uzman, Star TV'den ekrana gelen 20 Dakika dizisinde Kuzgun karakterini canlandırdı. Kiralık Aşk dizisinde Seda karakterine hayat veren Müjde Uzman, ATV'den ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Nazlı karakterine hayat verdi.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler