Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı canlı izle

Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı canlı izle
Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı canlı izle; Beşiktaş ve Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı ve HD izlemek için detaylar.

Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı canlı izle; Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu müsabakaları için kupada mücadele eden tüm takımlar hafta içi mesaisi yapıyor. 13 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek maçlar arasında Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı da var. Siyah-beyazlı ekibin evinde oynanacak maç saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İki takım taraftarları da maç için ekranları başında olacak. Maçı internet üzerinden izlemek istiyorsanız bu sayfadan kolayca izleyebilirsiniz. Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçını canlı olarak HD kalitesinde izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı canlı izle

Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı bu akşam saat 20:00'da ATV'den ekrana gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda iki takım da çeyrek finale kalacak 8 takımdan biri olmak istiyor. Spor Toto Süper Lig'in lideri olan Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak son haftalardaki çıkışını devam ettirmek istiyor. ATV'nin canlı yayın sayfasına bu sayfada yer alan bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor, Süper Lig 17. hafta müsabakasında 2 Ocak Cumartesi akşamı yine Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Beşiktaş, rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Maçın ilk 11'leri

Beşiktaş ilk 11: Utku Yuvakuran, Necip Uysal, Welinton Souza Silva, Francisco Javier Montero Rubio, Fabrice N'Sakala, Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Bernard Mensah, Rachid Ghezzal, Georges-Kevin N'Koudou Mbida, Vincent Aboubakar.

Çaykur Rizespor ilk 11: Yasin Pehlivan, Kemal Rüzgar, Selim Ay, Konrad Michalak, Godfred Donsah, Emir Dilaver, Onur Bulut, Zafer Görgen, Alberk Koç, Fernando Andrade dos Santos, Doğan Erdoğan

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turundan başlayan Çaykur Rizespor, ilk maçında Uşakspor karşısında 6-0 kazanmayı başarmış ve bir üst tura yükselmişti. Bir üst turda ise Eskişehirspor ile eşleşen Karadeniz ekibi 3-0 kazanmış ve son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi olmuştu. Beşiktaş ise 5. eleme turundan dahil olduğu kupada Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 yenmiş ve son 16 turuna yükselmişti.

13-01-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar