Menajerimi Ara’nın Yeni Bölüm Konuk Oyuncuları Belli Oldu!

Menajerimi Ara’nın Yeni Bölüm Konuk Oyuncuları Belli Oldu!
Star Tv’de Pazar akşamları ekrana gelen ve sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri olan Menajerimi Ara’nın 21. Bölümüne konuk olarak katılacak oyuncular belli oldu!

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve her hafta azar akşamları ekrana gelen Menajerimi Ara her ne kadar reytinglerde umduğunu bulamasa da sosyal medyada adından fazlasıyla söz ettiriyor. Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldığı Ay Yapım imzalı Menajerimi ara bir menajerlik şirketinde yaşananları konu ediniyor. Uyarlama bir yapım olan dizide her hafta konuk oyuncular kendi hayatlarını oynarken dizide menajer karakterini canlandıranlarda bu konuk oyuncuların temsilcisi göreviyle seyirci karşısına çıkıyor. Eğlenceli, heyecanlı ve zaman zaman gerilimi yüksek sahneleri yer aldığı Menajerimi ara özellikle genç kitlenin ilgisini çekmiş durumda. Dizide her hafta konuk olarak yer alan oyunculara bu hafta ise güzel oyuncu Ege Kökenli, Yener Özer, son olarak Maria İle Mustafa dizinde rol alan Tamer Levent ve Cenk Tunalı konuk oluyor.

Menajerimi Ara’ya Dört Yeni Konuk Oyuncu!

Star Tv’de ekranlara gelen Menajerimi ara bu sezon en çok dikkat çeken ancak reytingini bir türlü artıramayan bir dizi olarak biliniyor. Dizi her hafta aldığı birbirinden ünlü oyuncularla seyircinin dikkatlerini çekerken son olarak yayınlanacak 21. Bölüme dört isim birden konuk oluyor. Kefaret dizisinde rol alan Ege Kökenli, Final yapan Maria ile Mustafa’da rol alan Tamer Levent, Yener Özer ve Cenk Tunalı bu haftanın konukları. Dizi de seyircinin en çok beğendiği format özellikle konuk oyuncuların kendi hayatlarını canlandırması olurken birbirinden ünlü isimlerin dizide yer alması da ayrıca ilgi çekiyor.

Ege Kökenli Kimdir?

20 Mart 1993 yılında Kırklareli’nde dünyaya gelen genç ve güzel oyuncu Ege Kökenli Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncu ekranlara ilk olarak En İyi Arkadaşım dizisi ile gelmiştir. Şy ana kadar Kefaret, Yasak elma, Kalp Atışı, Asla Vazgeçmem, Güneşin Kızları, Çalıkuşu, Yahşi Cazibe, Öğretmen Kemal gibi yapımlarda yer alan oyuncu başarılı performansıyla dikkatleri çekmektedir.

Tamer Levent Kimdir?

Usta oyuncu Tamer Levent 13 Ekim 1950 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan usta oyuncu Tamer Levent bu güne kadar pek çok tiyatro oyununda ve dizi ve sinema filminde rol almıştır. Usta oyuncu son olarak geçtiğimiz günlerde final yapan Maria ile Mustafa Dizisinde rol almıştır.

13-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar