Beşiktaş - Club Brugge maçı canlı izle

Beşiktaş - Club Brugge maçı canlı izle
Beşiktaş - Club Brugge maçı canlı izle: Bu maç şifresiz mi, hangi kanalda? Donmayan HD canlı yayın linki bu adreste tek tıkla ulaşılabilir.

Beşiktaş - Club Brugge maçı canlı izle: Beşiktaş - Club Brugge maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Zaman zaman maçların TV 8.5'de yayınlanması nedeniyle bu maçın da şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Bu maçın HD kalitesindeki kesintisiz canlı yayınına Canlı TV adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda mücadele eden temsilcimizin 5. maçlar öncesinde gruptan çıkma şansı bulunmuyor. Rıza Çalımbay dönemi başlayan Beşiktaş'ın bu akşam oynayacağı Club Brugge maçı ülkemizin Avrupa'ya gönderdiği takım sayısını belirleyen ülke puanımız için büyük önem taşıyor. Bu maçı izlemeye hemen başlamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Beşiktaş - Club Brugge maçı canlı izle

Beşiktaş, Belçika ekibi Club Brugge ile Tüpraş Park'ta karşı karşıya gelecek. TSİ 20:45'te başlayacak mücadeleyi EXXEN ekranlara taşıyacak. Temsilcimiz rakibiyle deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kalmıştı. Bu akşam oynacak maç ise Beşiktaş için formaliteden öteye gidemiyor. Grupta oynadığı Lugano ve iki Bodo Glimt maçı olmak üzere sürpriz üst şekilde üste üç mağlubiyet alarak gruptan çıkma şansını kaybetti. Yine de Beşiktaş taraftarı Rıza Çalımbay yönetimindeki takımlarından geleceğe dair umut veren bir futbol bekliyor. Bununla birlikte gruptaki son iki maçında Beşiktaş'ın alacağı her galibiyet ülke puanımız için hayati bir öneme sahip. Diğer yandan Club Brugge ise bu akşam alacağı bir galibiyetle hiçbir sonuca bakmadan grup lideri olarak turlayacak.

Beşiktaş, bu akşam oynayacağı Club Brugge maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 241. maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar bugüne dek oynadığı maçlarda 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 102 mağlubiyet elde etti. Ayrıca attığı 318 gole karşılık 360 gol yedi.

Beşiktaş - Club Brugge maçı muhtemel ilk 11'ler

 

Beşiktaş: Ersin, Tayfur, Onur, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Oxlade-Chamberlain, Salih, Rebic, Cenk, Aboubakar

Club Brugge: Mignolet, Odoi, Skov Olsen, Vetlesen, Onyedika, Nielsen, Mechele, De Cuyper, Spileers, Zinckernagel, Thiago

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu puan durumu

SIRA

TAKIM

OM G B

M

AG YG AV P

1

CLUB BRUGGE 4 3 1 0 7 2 5 10

2

BODO GLIMT 4 2 1 1 5 3 2 7
3

LUGANO

4 1 1 2 4 7 -3 4

4

BEŞİKTAŞ 4 0 1 3 5 9 -4 1
30-11-2023
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler