Beşiktaş Sivasspor Maçı Canlı İzle!

Beşiktaş Sivasspor Maçı Canlı İzle!
Beşiktaş Sivasspor Maçı Canlı İzle; 1 Eylül 2020 Salı akşamı Beşiktaş Sivasspor The Land Of Legends Cup turnuvası hazırlık maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak.

Beşiktaş Sivasspor Maçı Canlı İzle; 2020 – 2021 Futbol sezonunun açılmasına sayılı günler kala futbol takımları hazırlıklarını hızlandırdılar. Takımlar yeni sezonda taraftarlarına daha iyi bir futbol izletebilmek için transferlerini biran önce bitirebilmek ve sezona hazır hale gelmek için çalışıyorlar. Bu sırada da birbirleriyle hazırlık maçları yapıyorlar. Bu hazırlık karşılaşmalarından en önemlilerinden biri olan The Land Of Legends Cup turnuvası ise şu sıralar futbol severler tarafından heyecanla takip ediliyor. Turnuvanın ilk maçı olan Fenerbahçe Antalyaspor arasındaki maçı 4 – 0 gibi farklı bir skorla kazanan Fenerbahçe finaldeki rakibini beklemeye başladı. Fenerbahçe’nin rakibi ise bu akşam saat 21.00’da Vodafone Park’ta yapılacak Beşiktaş Sivasspor karşılaşmasının kazananı olacak.  

Beşiktaş Sivasspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Futbol takımları arasında yapılan hazırlık karşılaşmaları devam ediyor. The Land Of Legends Cup turnuvası da dört takım arasında yapılıyor. İlk maç Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında yapılmış ve kazanan tarafa Fenerbahçe olmuştu. Bu akşam saat 21.00’da Vodafone Park’ta yapılacak Beşiktaş Sivasspor arasındaki maç ise Fenerbahçe’nin rakibini belirleyecek. Kazanan takımla Fenerbahçe final maçına çıkarken bu akşam kaybeden takım Antalyaspor ile 3.lük maçı yapacak. Son olarak Yunanistan takımına kaybeden Beşiktaş bu maçta kötü bir görüntü çizerek taraftarlarını endişelendirmişti. Teknik Direktör Sergen Yalçın için bu akşam oynanacak Sivasspor maçı bu sebeple sezon öncesi son önemli maç olacak ve takımın hazır olup olmaması bu maçla belli olacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu akşam saat 21.00’da Vodafone Park’ta canlı olarak ekrana gelecek Beşiktaş Sivasspor arasındaki The Land Of Legends Cup Turnuvası’nın ikinci maçı D Smart’taki Spor Smart ekranlarında seyirciyle buluşacak. Maçın kazananı ile ilk maçın kazananı Fenerbahçe finalde 5 Eylül Cumartesi günü karşılaşırken üçüncülük maçı da Beşiktaş ile Sivasspor karşılaşmasının kaybedeni ile Antalyaspor arasında yapılacak. Bu akşam karşı karşıya gelecek iki takım ise sezona iddialı bir şekilde hazırlandı. 2019 – 2020 sezonunu 3. Ve 4. Olarak tamamlayan iki takımdan bazı oyuncular ayrılırken yerlerine de yeni oyuncular takıma katıldı. Özellikle Beşiktaş’tan ayrılan Gökhan Gönül ve Caner takımdaki dengeleri sarsmış gibi gözüküyor. Öte taraftan Sivasspor’dan ayrılan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç’ın yerleri ise alınan başka futbolcularla doldurulmaya çalışıldı.

01-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar