Masumlar Apartmanı’nda yeni gelişme!

Masumlar Apartmanı’nda yeni gelişme!
Tv100’den Birsen Altuntaş'ın haberine göre oldukça ses getirmesi beklenen diziye son zamanların gözde oyuncularından biri katıldı. İzleyici yeni gelişmeyi merak ediyor.

Ses getiren yapımlara imza atan TRT1’in iddialı dizisi Masumlar Apartmanı'nda yeni bir gelişme yaşandı. Birbirinden kült dizilerin adresi TRT1’de pek yakında başlayacak olan Masumlar Apartmanı adından da anlaşılacağı üzere gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olarak izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtması beklenen Masumlar Apartmanı dizisine kadroya yeni bir isim eklendi. İzleyici yakında TRT 1’de izleyiciyle buluşacak. OGM Pictures imzalı diziye yeni katılan oyuncuyu merak ediyor. Şimdi detaylar

Masumlar Apartmanı’nda yeni gelişme!

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın başrollerinde oynadığı Masumlar Apartmanı’nın çekimleri devam ederken sürekli yenilen ekibe usta bir isim katıldı. Tv100’den Birsen Altuntaş'ın haberine göre oldukça ses getirmesi beklenen diziye son zamanların gözde oyuncularından Barış Bağcı katıldı. Usta oyuncu fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’da Moğol komutan olarak olağanüstü performans göstermiş ve Çember dizisiyle hayran kitlesini genişletmişti. Masumlar Apartmanı henüz yayına girmemişken son olarak Yeni Gelin dizisinde rol alan Sema Keçik, diziden ayrıldı.

Yine bir Gülseren Budayıcıoğlu eseri: Masumlar Apartmanı

TRT 1 ekranlarında farklı bir konseptle yayınlanacak Masumlar Apartmanı dizisini Çağrı Lostuvalı yönetecek. Deniz Madanoğlu’nun senaryosunu yazdığı dizi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’ya ait 'Madalyonun İçi' adlı romanından uyarlanıyor. Hatırlanacağı üzere “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi de yine aynı yazara ait Camdaki Kız adlı romanından uyarlanmıştı.

Masumlar Apartmanı Konusu Nedir?

Takıntıları olan Safiye ve Gülben birbirlerini seven iki kız kardeştir. Hasta babalarıyla beraber yaşayan bu aileye kardeşleri Han bakmaktadır. Ailenin sorumluluğunu taşıyan Han, iş ve ev arasında mekik dokurken İnci ile tanışır ve o andan itibaren bambaşka bir kimliğe bürünür. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci'nin gelişiyle sıkıntılar yaşamaya devam edecektir.

Barış Bağcı Kimdir?

1975 Karaman doğumlu Bağcı, Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunudur. Bir süre Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda görev yapan oyuncu, İstanbul Devlet Tiyatrosuna geçiş yapar. 2009 yılında Nefes: Vatan Sağ olsun sinema filmiyle oyunculuk sektörüne adım atan Barış Bağcı, 2011 yılında Küçük Hanımefendi adlı diziyle adını duyurdu. Ancak ona asıl şöhreti getiren yapım 5 sezon heyecan fırtınası estiren Diriliş Ertuğrul’daki Moğol Komutan Noyan karakteri oldu.

Rol Aldığı Yapımlar

Diriliş Ertuğrul – Carmagon Noyan

Kara Kutu – Katip

Gümüş – Emir

Kırık Kanatlar -Halim

Yaprak Dökümü – Ali Sarper

Küçük Hanımefendi – Ömer

Nefes: Vatan Sağ Olsun

Pars: Kiraz Operasyonu

Kaybedenler Kulübü

Pazarları Hiç Sevmem

02-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar