Çiğdem Selışık Onat Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde!

Çiğdem Selışık Onat Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde!
Yeni yayın döneminin en çok merak edilen ve en çok beklenen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu ekrana gelmek için gün sayarken diziye usta oyuncu Çiğdem Selışık Onat’ta dahil oldu.

Şu sıralar dizi piyasasında en çok konuşulan yapımlardan biri hiç şüphesiz TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan dönem dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu. Dizinin son olarak yayınlanmaya başlayan tanıtım fragmanı seyircide zaten üst düzeyde olan beklentiyi çok daha yukarılara taşırken adeta nefesleri kesti. Dönem dizisi olan ve Büyük Selçuklu Devleti’ni anlatacak olan dizi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sete inen ve çekimleri devam eden dizi aynı zamanda kadrosunu güçlendirmeye de devam ediyor. Büyük Selçuklu Devleti zamanında yaşanan olaylara ve özellikle de Hasan Sabbah ile devletin veziri Veziriazam Nizamül Mülk arasında yaşanacak kıyasıya rekabeti ele alacak dizi şu sıralar heyecanla beklenen en baştaki yapım. TRT 1’in yeniden bir kez daha reytingleri sarsacak olan iddialı yapımının güçlü oyuncu kadrosuna son olarak yine usta bir isim olan Çiğdem Selışık Onat Dahil oldu. İşte detaylar!

Uyanış: Büyük Selçuklu Nefes Kesiyor!

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve kanalın bu sezonki en güçlü ve iddialı yapımı olan ve yine aynı zamanda dizi sektörünün de en büyük bütçeli ve en büyük prodüksiyona sahip dizisi Uyanış Büyük Selçuklu ekrana gelmek için nefesiz çalışıyor. Yeni yayın döneminde büyük ihtimalle Eylül ayının son haftasında ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu ise birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun, Osman Sonant, Sevda Erginci, Cemal Toktaş, İlker Kızmaz ve Mehmet Özgür gibi güçlü isimlerin yer aldığı kadroya son olarak Çiğdem Selışık Onat dahil oldu. Dizide henüz hangi karaktere hayat vereceği bilinmeyen usta oyuncunun yeni sezonda nefesleri kesecek diziye gücüyle güç katacağı kesin.

Çiğdem Selışık Onat Kimdir?

Sinema ve dizi dünyasının usta oyuncularından Çiğdem Selışık Onat 14 Mayıs 1939 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mezunu olan usta oyuncu bir dönem Kenter ve Ankara devlet Tiyatrosunda çeşitli oyunlarda rol almıştır. Usta oyuncu pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Kardeş Çocukları

-          Çiçero

-          Ufak Tefek Cinayetler

-          Yol Ayrımı

-          İstanbul Kırmızısı

-          Çırak

-          Critical Condition

31-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar