Beşiktaş - Wolverhampton canlı izle

Beşiktaş - Wolverhampton canlı izle
UEFA Avrupa Ligi K grubunda ikinci maç günü Beşiktaş - Wolverhampton karşılaşmasına sahne olacak. Beşiktaş - Wolverhampton maçını canlı izle.

Slovan Bratislava, Wolverhampton ve Braga ile birlikte UEFA Avrupa Ligi K grubunda yer alan Beşiktaş, gruptaki ikinci maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar çıktıkları ilk maçta grubun zayıf ekibi Slovan Bratislava'ya 4-2 mağlup olmuştu. Bu kez rakip İngiliz ekibi Wolverhampton. Kötü bir sezon geçiren Beşiktaş, 4 Ekim Perşembe günü Vodafone Arena'da oynayacağı Wolverhampton maçıyla birlikte bir çıkış yakalamak istiyor. Beşiktaş'ın bu önemli sınavını canlı izlemek istiyorsanız haberin devamını okumanız yeterli.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı son 5 maçta galibiyet elde edemedi. Bu yüzden sezon başında takımın başına geçen, Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı hedef tahtasına konmuş durumda. UEFA Avrupa Ligi K grubu ilk maçında deplasmanda Slovan Bratislava'ya 4-2 yenilen Beşiktaş'ın ikinci maçtaki rakibi Wolverhampton Wanderers olacak. Vodafone Arena'nın ev sahipliği yapacağı maçta Beşiktaş, K grubundaki ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, hangi kanalda?

Beşiktaş'ın Wolverhampton ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi K grubu ikinci maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Zorlu karşılaşma şifreli olarak ekrana gelecek. Beşiktaş - Wolverhampton maçı 4 Ekim Perşembe akşamı TSİ 19:55'te başlayacak. Karşılaşmaya Vodafone Park ev sahipliği yapacak.

Beşiktaş - Wolverhampton maçının Türkiye'de şifreli olarak yayınlandığını söyledik ancak Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sports kanalı mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacak. CBC Sport kanalı Turksat'ta değil AzerSpace'te yer alıyor. Dolayısıyla çanak anteninizi AzerSpace'e göre ayarlamanız gerekiyor. CBC Sport kanalının canlitv.com'da da bulunduğunu yeniden hatırlatmakta fayda var.

CBC Sport frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135

H 27500

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu

Kale: Loris Karius, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu

Defans: Gökhan Gönül, Douglas Santos, Domagoj Vida, Enzo Roco, Victor Ruiz Torre, Caner Erkin, Pedro Rebocho

Orta Saha: Mohamed Elneny, Necip Uysal, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Jeremain Lens, Tyler Boyd, Georges Kevin N'Koudou

Forvet: Burak Yılmaz, Abdoulay Diaby, Güven Yalçın, Umut Nayir

03-10-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar