Jet Sosyete dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Jet Sosyete dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Sevilen komedi dizisi Jet Sosyete çok yakında dijital platformda sevenleriyle buluşacak. Merakla beklenen Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi açıklandı!

Başrollerinde Gürsel Birsel, Cengiz Bozkurt, Ayşenil Şamlıoğlu, Sarp Apak ve Hasibe Eren gibi isimlerin yer aldığı komedi dizisi Jet Sosyete TV8 ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmış ve izleyicinin beğenisini toplamıştı. Eskilerin sitcomlarını aratmayan dizi Gülse Birsel'in yazarlığında birbirinden eğlenceli bölümleriyle iki sezonu geride bıraktı ve sezon finali yaptı. 3.sezonuna dijital platformda devam edecek olan Jet Sosyete dizisi ne zaman başlıyor? Hangi platformda yer alacak?

JET SOSYETE DİZİSİ YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Televizyon macerasının ardından yeni sezona internet dizisi olarak devam edecek Jet Sosyete daha önce Fi ve Şahsiyet gibi dizilerle çalışan PuhuTV'de yayınlanacak. Bölümleri 50 dakikadan oluşacak dizinin fragmanları yayınlandı. Yayın tarihi ise 11 Ekim Cuma günü olarak belirlendi. Jet Sosyete 11 Ekim Cuma günü itibariyle haftada bir gün 50 dakikalık bölümleriyle PuhuTV isimli dijital platformda izleyicilerin beğenisine sunulacak. Aynı zamanda dizinin ilk sezon bölümleri de Puhu TV'de izlenebilicek. 

GÜLSE BİRSEL MÜJDEYİ BÖYLE VERDİ

Jet Sosyete geçtiğimiz mayıs ayında TV8 ekranlarında final yapmış ve daha sonra yaratıcısı Gürse Birsel'in açıklaması üzerine dijital platformda devam edeceği duyrulmuştu. Komediseverlerin merakla beklediği dizi tatildeyken senaryoyu kaleme alan ve başrol oyunculuğunu yapan Gülse Birsel sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden müjdeyi vermişti. Tatilden fotoğraf paylaşan başarılı oyuncu, “Milyonlar tek yürek, akıllarda aynı soru: Jet Sosyete ne zaman? Efenim biz bu hafta sete giriyoruz, siz bir dijital platformda Ekim ayında 50 dakikalık çakı gibi bölümlerimizi izlemeye başlayacaksınız. Zaten ilkbahardan beri bunu söylüyorum, yani değişiklik yok.” notunu düşerek Jet Sosyete'nin internet dünyasında devam edeceğini müjdeledi. 

Jet Sosyete birbirinden eğlenceli bölümleri, yetenekli kadrosu ve sevilen konukları ile 11 Ekim Cuma günü Puhu TV'de!

02-10-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar