Beyazıt Öztürk yine yaptı yapacağını!

Beyazıt Öztürk yine yaptı yapacağını!
TV8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışma programına yeni sezonda dahil olan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı'ya verdiği yanıtla stüdyoyu kahkahalara boğdu.

TV8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışma programına yeni sezonda dahil olan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, programın dün ekranlara gelen bölümüne damga vurdu.

Burcu Günsel isimli yarışmacı sahne performansını sergiledikten sonra jurilerle girdiği diyalogda kendisine mesleği soruldu ve yarışmacı fizik mühendisi olduğunu, ancak geçimini İngilizce ve İspanyolca dersleri vererek sağladığını söyledi.

Bunun üzerine Acun yarışmacıya "İspanyolcan iyi mi çok?" sorusunu yöneltti ve yarışmacıdan olumlu yanıt aldı. Ardından Hadise, Acun'a "Sen konuşabiliyor musun Acun" sorusunu yöneltti ve Acun İspanyolca "Birazcık" diyerek cevapladı ve ekledi "Biz yani Dominik'te yaklaşık 1000 tane Dominikli ve Arjantinli ile birlikte olduğumuz için onlarda beni anlıyorlar veya anlıyorlarmış gibi yapıyorlar."

"Ama seninde derdin yok işte"

Acun'un sözlerinden sonra Beyazıt Öztürk'ün "Ama senin de derdin yok işte" sözleri stüdyoyu kahkahaya boğdu. Sözlerine devam eden Öztürk, "Acun bey derdini anlatacak, ne derdin var acaba, neyi anlatacaksın acaba? Ya uçağım çok hava kalıyor, bi türlü inmiyor. Ayaklarım hep kum olmuş. Adamın dertler hep böyle ne derdi olacak? Ya yine çok sıcak" dedi.

"Adamın kanalı var gelip program sunuyor burada"

Esprileriyle hem Acun'u hem de stüdyoyu kahkahalara boğan Beyazıt Öztürk, "Allah'tan Acun gibi anlayışı biri var da espri yapıyorum. Adamın güzelliğine bak; kombi alırsın evine, kombi fabrikasının sahibi eve gelip kombiyi takar mı? Adamın kanalı var, gelip program sunuyor burada. Daha ne olacak?" diyerek, Acun Ilıcalı'nın gönlünü almayı başarırken, bu güzel sözler karşısında Ilıcalı, ünlü şovmene "Teşekkür ederim" diyerek cevap verdi.

25-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar