Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Yarışmacı kadrosunda kimler olacak?

Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Yarışmacı kadrosunda kimler olacak?
Yeni sezonda yeni konseptiyle ekrana gelecek Survivor 2019 ne zaman başlıyor? Survivor 2019 yarışmacı kadrosunda kimler var?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı ünvanını elinde bulunduran, 2005 yılından günümüze her yıl büyük ilgiyle takip edilen Survivor 2019'un başlamasına sayılı günler kaldı. Bu yılda Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşecek yarışma, geçen yıllardan farklı bir konsept ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Acun Medya'nın hazırladığı Survivor 2019 bu sene de Tv8 ekranlarında yayınlanacak. Türkiye ve Yunanistan formatıyla ekranlara gelecek programda her iki ülkeden de iddialı yarışmacılar seçildi. Acun Ilıcalı'nın eski Survivor'lara göre daha iddialı yarışmacıların yer alacağı, yaşam şartlarınının ve yarışmaların daha zor olacağını söylediği Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Yarışmacı kadrosunda kimler olacak?

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? YARIŞMACI KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ekranlara geldiği her sezonuyla büyük ilgiyle izlenen Survivor'un yeni sezonunda seyirciyi yeni sürprizler bekliyor. Survivor 2019 "All Star ve Ünlüler Gönüllüler" formatından uzaklaşarak yeni sezonda Türkiye ve Yunanistan'ın mücadelesini ekranlara taşıyacak. Eski sezonlara oranla yarışma platformlarının ve yaşam şartlarının daha da zor olacağı sezon her iki ülkede de aynı gün yayınlanacak ancak yayın montajlarının farklı olacağı öğrenildi.

Survivor takipçileri yarışmanın ne zaman başlayacağını merak ediyorlardı. Oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ile ilgili kesin bilgilerin henüz açıklanmadığı yarışmanın 2019 yılının Şubat ayında başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Acun Ilıcalı, Survivor 2019 hakkında geçtiğimiz günlerde şu sözleri söyledi; 'Survivor şubat başı başlıyor, Türkiye-Yunanistan var. Çok acayip yarışmacılar var. Hiç öyle popüler gözüyle bakmayalım, iki tane mermi gibi takımın hayat mücadelesi var. Seyredenler pişman olmaz.' yorumunda bulundu.

SURVİVOR 2019'DA KİMLER OLACAK? YARIŞMACI KADROSU

Acun Medya ve TV8'den henüz yarışmacı kadrosuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni sezonda kesinleşen isimler arasında Turabi yer alırken, YouTube'da çektiği videolarla milyonlarca kişiye ulaşan Fester Abdü, Survivor 2019'a davet edildiğini ancak kabul etmediğini açıkladı.

24-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar