Beyazıt Öztürk'ten çok konuşulacak O Ses Türkiye açıklaması!

Beyazıt Öztürk'ten çok konuşulacak O Ses Türkiye açıklaması!
Ünlü sunucu ve komedyen Beyazıt Öztürk'ten yeni projeleri hakkında konuştu. İşte Beyazıt Öztürk'ten çok konuşulacak O Ses Türkiye açıklaması!

Ekranların sevilen simalarından biri olan Beyazıt Öztürk yeni dönemde yapacağı projeleri hakkında konuştu. Merakla beklenen O Ses Türkiye sorusunu da yanıtlayan Öztürk'ün cevabı yarışmayı bekleyenler için aydınlatıcı oldu. Baltalimanı'nda magazin gazetecilerinin sorularını cevaplayan Öztürk'ten O Ses Türkiye ve gelecek planları hakkında çok özel açıklamalar geldi. İşte "O Ses Türkiye devam edecek mi?" sorusunun cevabı;

O Ses Türkiye devam edecek mi?

Kanal D'de yıllarca devam ettirdiği Beyaz Show'la gönüllere taht kuran ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, geçen sezon Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında da jüri koltuğuna oturan isimlerdendi. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında uyarlanan O Ses Türkiye yarışması en çok izlenen yarışma programlarından biriydi. Seda Sayan, Hadise, Atena Gökhan, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk gibi birçok ünlü ismin çeşitli dönemlerde jüri koltuğuna oturduğu yarışmanın devam edip etmeyeceği ise merak konusuysu. Milliyet'ten Umut Ünver'e konuşan Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye ile merak edilenleri açıkladı.

Beyazıt Öztürk'ün yeni projesi ne olacak?

Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye'nin yeni sezonda Covid- 19 pandemisi sebebiyle yapılamayacağını söyledi. Pandemi sürecinin insanları psikolojik olarak etkilediğine dikkat çeken Öztürk, "İnsanlar mizah izleyip kafa dağıtmak istiyor. Bununla ilgili çalışıyoruz" açıklamasında bulundu. 51 yaşındaki ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün genç komedyenlerden İbrahim Büyükak'la yeni bir proje üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Beyazıt Öztürk: Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim

Öztürk konuyla ilgili açıklamasında, "Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak" ifadelerini kullandı. Pandemi döneminde neler yaptığı hakkında da konuşan Öztürk, "Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim" dedi. Yeni yeteneklerin keşfedildiği bir dönem olduğunu belirten Beyazıt Öztürk, ekranı özlediğini de belirtti. Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak'ın hayranları yeni şov programını merakla bekliyor.

15-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar