Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Mesut Akusta'dan ilk mesaj!

Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Mesut Akusta'dan ilk mesaj!
Geçirdiği beyin kanamasıyla herkesi şok eden Mesut Akusta, evinden çektiği bir video ile Türk halkına seslendi. İyileşen Akusta mesajında neler söyledi?

Beyin kanaması geçiren ve sevenlerini endişeye sevk eden ünlü oyuncu Mesut Akusta'dan ilk mesaj geldi. Dizi severleri heyecanlandıran mesajı sosyal medya hesabından paylaşan Mesut Akusta, hayranlarına ne dedi? İzleyici Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Mesut Akusta'nın sağlık durumunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Mesut Akusta'dan ilk mesaj!

Geçirdiği beyin kanamasıyla 7'den 77'ye herkesi şok eden ünlü oyuncu Mesut Akusta'dan peş peşe güzel haberler geldi. Rahatsızlığın ardından hemen ameliyata alınan usta oyuncu birkaç günlük tedavinin ardından taburcu edildi. 

En kısa zamanda görüşmek üzere!

Evinde dinlenmeye çekilen 57 yaşındaki Akusta, evinden çektiği bir video ile Türk halkına seslendi. İlk başta kendisini ameliyat eden doktorlara teşekkür eden Akusta, sağlık durumunu merak edenlere şöyle seslendi:  "En kısa zamanda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın, hoşça kalın" 

1 Hafta sonra setlere geri dönecek

Geçen hafta Ankara Çankayadaki evinde beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılarak ameliyat olan Akusta, kısa sürede sağlığına kavuştu ve evinde istirahata çekildi. Tedbir amaçlı hastanede gözetim altında tutulduktan sonra cumartesi günü taburcu edilen 57 yaşındaki usta oyuncu, 1 hafta sonra setlere dönebileceğini söyledi. TRT1'in istihbarat dizisi . “Teşkilat” dizisinin başrolünde oynayan sanatçının, önümüzdeki hafta çekimlerine yeniden başlayacak.

Evinden videolu mesaj paylaştı

Ünlü oyuncunun hastanedeki durumunu sürekli hayranlarıyla paylaşan eşi Şafak Akusta, sağlığına kavuşan eşi ile ilgili de sevindirici paylaşımlar yaptı. Mesut Akusta'nın fotoğrafını "Mucizelere inanır mısınız?' notuyla paylaşan Şafak Hanım, sevenlerinden dua istemişti. Bugün de tüm izleyiciye derin nefes aldıran bir video paylaşan Mesut Akusta videolu mesajında duygularını şu cümlelerle paylaştı: "Merhabalar!. Herkese selamlar, sevgiler... Önce beni ameliyat eden doktorlara, arayan soran dostlarıma, gelen giden bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Şu anda evdeyim, hastaneden ayrıldım. En kısa zamanda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın, hoşça kalın" 

Beyin kanaması geçiren Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Mesut Akusta'ya geçmiş olsun diliyor, en kısa zamanda kameralar karşısına geçmesini temenni ediyoruz.

31-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar