Camdaki Kız’ın 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Camdaki Kız’ın 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
Kanal D ekranlarında geçen sezon başlayan başarılı dizi Camdaki Kız’ın yayın tarihi belli oldu. Dizi 9 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak.

Televizyonlarda yeni yayın döneminde yayınlanacak dizlerin yayın tarihleri belli olmaya başladı. Artık resmen yeni yayın döneminin başlaması için dizlerin yayınlanacağı tarihler seyirciye duyurulmaya başlandı. İlk başta geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan ve bu sezonda seyirci karşısına çıkacak dizlerin yeni bölümlerinin tarihleri duyurulmaya başlandı. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan ve reytinglerde gayet iyi bir oran yakalamayı başaran Camdaki Kız’ın yayın tarihi belli oldu. Kanal D’nin başarılı dizisinin 2. Sezonunun yayın tarihi olarak 9 Eylül belirlendi ve Kanal D ekranlarında dizinin yeni bölümünün fragmanı yayınlanmaya başlandı. Dizinin meraklı seyircilerinin de heyecanla beklediği yeni bölümde büyük heyecanın yaşanacağı fragmanda verildi.

Camdaki Kız 9 Eylül Perşembe Başlıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Camdaki Kız adlı dizinin 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu. 9 Eylül tarihinde yeniden seyirciyle buluşacak olan dizi heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Şerif Erol Devrim Yakut, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Tamer Levent, Tuğrul Tülek ve Enis Arıkan gibi oyuncular yer alıyor. Reytinglerde oldukça iyi bir oran yakalamayı başaran dizinin yeni yayın döneminde de bu başarısını sürdürmesi bekleniyor. Yeni yayın dönemine yine iddialı hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde çekime başlayan diziye yeni isimler de dahil oldu. Bu isimlerden özellikle dizide bütün dengeleri değiştirecek olan Hayri karakteri büyük merak konusu oldu.

Cihangir Ceyhan Camdaki Kız’da

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından televizyona uyarlanan ve başlar başlamaz seyirci tarafından heyecanla karşılanan ve sevilen Camdaki Kız’ın 2. sezonuna bomba gibi bir oyuncu dahil oldu. Dizide Hayri karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan büyük heyecan yarattı. Dizide Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin aşık olacağı isim olarak ön plana çıkan Hayri karakteri dizide dengeleri değiştirecek. Dizi de Hayri’yi ise son olarak Alev Alev adlı yapımda rol alan başarılı genç oyunculardan Cihangir Ceyhan canlandıracak. Camdaki Kız yeni sezonda yeni bölümleriyle 9 Eylül Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor.

31-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar