Kırmızı Oda'ya sürpriz transfer! 

Kırmızı Oda'ya sürpriz transfer! 
Erkan Petekkaya, Melisa Sözen, Pınar Deniz ve Burcu Biricik gibi iddialı konuk oyuncularıyla reytingleri zorlayan diziye bu sezon iddialı isimler eklenecek.

Geçen sezonun flaş dizilerinden Kırmızı Oda dizisine sürpriz bir transfer yapıldı. Dizi severler Tv8'in dizi sektöründe yerini sağlamlaştıran Kırmızı Oda yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İzleyici merak ediyor, bu sezon için Kırmızı Oda'ya hangi ünlü oyuncu katıldı? Şimdi detaylar

Kırmızı Oda'ya sürpriz transfer! 

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan TV8 dizisi Kırmızı Oda dizisine, çok konuşulacak bir isim dahil oluyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran reyting rekortmeni Kırmızı Oda ikinci sezonuna bomba gibi bir transferle iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Dengeler değişecek

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; psikolojik drama dizisi Kırmızı Oda'ya ünlü oyuncu Ayça Bingöl dahil oldu. OGM Pictures’ın yapımcılığını, Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışmanlığını üstlendiği diziye her bölümde usta bir oyuncu konuk olarak katılıyordu. Ele aldığı çarpıcı insan öyküleri kadar aralarında Erkan Petekkaya, Melisa Sözen, Pınar Deniz ve Burcu Biricik gibi iddialı konuk oyuncularıyla reytingleri zorlayan diziye bu sezon iddialı isimler eklenecek. Bu isimlerin başında Ayça Bingöl gelirken yeni isimlerden de söz ediliyor. Proje konusunda çok seçici davranan Ayça Bingöl 'Kırmızı Oda' dizisiyle yeni sezonda ekranlara dönerken dizi için Öykü Karayel ile görüşüldüğü de gelenbilgiler aarasında. Gelişmeleri takipçilerimizle paylaşacağız.

Ayça Bingöl Kimdir?

1975 İstanbul doğumlu Bingöl,İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü  mezunudur. Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başlayan Ayça Bingöl, kendisi gibi oyuncu olan Ali Gökmen Altuğ ile evlidir. Süper Baba isimli diziyle ekranlarda boy gösteren Ayça Bingöl, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizide canlandırdığı Cemile karakteri ile şöhreti yakaladı.

Rol aldığı bazı yapımlar:

2019 – Kardeş Çocukları (TV Dizisi)
2018 – Müslüm (Sinema Filmi)
2016 – Babam Ve Ailesi (TV Dizisi)
2014 – Benim Adım Gültepe (TV Dizisi)
2013 – Benim Dünyam (Sinema Filmi)
2011 – Ay Büyürken Uyuyamam (Sinema Filmi)
2010 – 2013 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV Dizisi)
2010 – Samanyolu (V Dizisi)
2009 – Sonsuz (Sinema Filmi)
2007 – Hayat Kavgam (TV Dizisi)
2007 – Bıçak Sırtı (TV Dizisi)
 

31-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar